понеділок, 20 серпня 2012 05:30

Олексій Головко хоче відновити українське село

Автор: фото: Надане Олексієм Головком
  Олексій Головко: ”Створимо нові робочі місця шляхом перерозподілу бюджетних надходжень”
Олексій Головко: ”Створимо нові робочі місця шляхом перерозподілу бюджетних надходжень”

Заступник губернатора Олексій Головко, 51 рік, йде на вибори по 195 мажоритарному округу. Він уродженець Чорнобаївщини, має вищу освіту за спеціальністю "механізація сільського господарства". Є депутатом обласної ради. Одружений, виховує двох доньок.

— Як політик маю досвід і знання для того, щоб реалізувати свої ідеї на всеукраїнському рівні. Як особистість хочу виправдати і відстояти свій статус в очах людей, які в мене вірять, — розповідає Олексій Головко.

Основою його програми є захист інтересів виборців.

— Плануємо налагодити зв'язок села з містом за рахунок поєднання аграрного, промислового та фінансового секторів. А також спрямування інвестицій від міських підприємств у розвиток сільськогосподарського виробництва, збільшення кількості фермерських ринків у містах. Створимо нові робочі місця шляхом перерозподілу бюджетних надходжень, удосконалення податкової політики, заснування кооперативів та міні-комплексів переробки сільгосппродукції. Покращимо рівень медичного обслуговування за рахунок упровадження страхової медицини. Завершимо газифікацію районів округу. Надамо можливість безкоштовно відвідувати спортивні комплекси за рахунок виділення бюджетних коштів на придбання спортивних майданчиків. Створимо умови для культурного розвитку дітей: надамо гроші на відбудову бібліотек, будинків культури, зміцнимо освітню базу шкіл та дошкільних закладів, — каже Олексій Іванович.

Має досвід вирішення проблем на місцевому рівні.

— В області вже втілені в життя соціальні ініціативи президента: збільшили пенсії — середня на 1 липня 2012 року становить 1421 гривню. Це також турбота про дітей: за останні два роки в Україні відкрили та реконструювали 875 дитячих садків для 77 тисяч  дітей. 85 відсотків шкіл підключили до інтернету. Ми робимо все можливе для відродження українського села. Селяни отримали змогу реалізовувати продукцію за справедливими цінами на ринку Фермерський, а споживачі — купити якісні продукти вітчизняного виробника.

На посаді депутата  обласної ради Олексію Івановичу вдалося реалізувати низку важливих соціальних проектів.

— Усі питання я вирішував з урахуванням інтересів чорнобаївців. Я можу стверджувати, що працював чесно і з повною віддачею. На превеликий жаль, ми не встигли завершити повну газифікацію сіл району. Але вже уклали договір із УКБ і "Нафтогазом України" для того, щоб якомога швидше залагодити цю проблему. Щодо ремонту доріг, то з 2012 року вже витратили близько 2 мільйонів гривень на ремонт шляхів Чорнобай — Велика Бурімка — Лящівка. Від понеділка розпочнуть лагодити дороги сіл Тарасівка і Нове Життя, — каже Олексій Іванович

Зараз ви читаєте новину «Олексій Головко хоче відновити українське село». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути