Ексклюзиви
четвер, 30 жовтня 2008 20:05

Олександра Фещука побили невідомі

17 жовтня в місті Городище побили 49-річного Олександра Фещука. Він працює помічником-консультантом народного депутата Владислава Каськіва. Чоловікові розбили голову, коліно, зламали пальці.

— Була дев"ята вечора, я читав газету, чекав програму "Свобода", — розповідає  Олександр. — Раптом хтось постукав у вікно, почув: "Саша, Саша, Андрій розбився!". Я не знаю ніякого Андрія, але вискочив із хати. Слідом вийшла 11-річна донька Катя. Не встиг відійти й 2 метри від порогу, як межи очі мені чимось бризнули, повалили на землю. Почали бити кийками з накрученими болтами. Били двоє, третій стояв поряд. Чув накази: "Добивай його!". Знущалися хвилин зо п"ять. Я закривав голову руками, тому мені перебили пальці. Донька побігла в хату, де була дружина. Вони закрили двері, подзвонили в міліцію. Тоді нападники втекли. У "швидкій" мені на голові наклали три шви. Все тіло в синцях.

Замах на своє життя Олександр Фещук пов"язує з політичною діяльністю. Йому неодноразово погрожували, що змусять "асфальт гризти". Два тижні тому в Городищі побили голову районної організації Партії регіонів Ігоря Швеця. Міліція склала фоторобот одного з нападників. Його упізнали обидві жертви.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Фещука побили невідомі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути