четвер, 23 жовтня 2008 18:05

Новини коротко

Тридцять тисяч гривень нестачі виявили спеціалісти контрольно-ревізійного управління під час перевірки фінансово-господарської діяльності Катеринопільського фізкультурно-оздоровчого клубу "Колос". Зі слів ревізорів, понад 30 тис. грн зникли з корпоративної пластикової картки невідомо куди. Матеріали ревізії передано до прокуратури.



Згорів рейсовий автобус Радиванівка–Черкаси неподалік села Ташлик Смілянського району. Під час руху водій помітив дим з-під кожуха моторного відсіку. Зупинивши машину, наказав пасажирам вийти із салону. Потім відкрив моторний відсік. Звідти на нього вдарило полум"я. Загасити пожежу за допомогою вогнегасника не вдалося. За попередніми даними, збитки становлять 20 тис. грн.



182 мільйони доларів вклали в цьому році закордонні інвестори в економіку Черкащини. Це майже $140 у розрахунку на одного жителя області. Основними інвесторами є Великобританія, Німеччина, Кіпр, США та Франція. Дві третини надходжень припадають на долю обласного центру.



Задихнулася дворічна дитина в селі Піщаному Золотоніського району. Мати вирішила оформити доньку в дитсадок. 20 жовтня поїхала підготувати для цього документи в Золотоношу. Дівчинка знайшла сірники і почала їх розпалювати. Дим із будинку побачили сусіди. Вони знайшли непритомну дитину, викликали "швидку". У лікарні констатували смерть.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути