Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2008 18:42

Наприкінці літа Канівська дамба може не витримати

 

Знахар 56-річний Микола Герасименко 17 років приймає в "Будинку природи", що на вул. Фрунзе, 1 в Черкасах. У кімнаті — два крісла, велика ікона Миколи Чудотворця під рушником. Герасименко показує книги відгуків та дипломи курсів нетрадиційної медицини. Каже, що бачить майбутнє, може допомогти зі здоров"ям, підказати, як правильно діяти.


Коли ви відчули в собі такі здібності?

— У чотири роки я впав у колодязь і ледве не потонув. Мене витягла баба Ганна. Після цього на похоронах побачив душу померлої жінки. Спершу над її тілом з"явилося щось схоже на білу тінь. Я розгледів контури померлої, потім риси її обличчя. Цікаво, що відчувши чиюсь увагу, душа жінки злетіла до стелі й сховалася там. Тоді я почав бачити світло навколо предметів та живих істот. Уві сні чув голоси. Переважно це стосувалося того, що можна або не можна робити.

У вашому роду хтось мав подібний дар?

— Дід Антон лікував людей травами та замовляннями. А тітка Федора знімала з людей переляк. Замовляла віск, потім розтоплювала його. Виливала на свячену воду. Віск застигав у певній формі — собаки чи людини — того, хто злякав.

Як рідні ставляться до вашої практики?

— Батько Нестор помер 1992 року. Мама Єлизавета Сергіївна не хотіла, щоб я цим займався. Боялася, що можу захворіти. Але коли перенесла два інфаркти, змінила думку.

Як ви бачите майбутнє?

— Бачу думкою. Людина ставить мені запитання, і я починаю бачити, що їй слід робити, куди звертатися, де лікуватися.

Бачу віщі сни та видіння. Вони кольорові. У снах спілкуюся з людьми. За два дні до трагедії на шахті Засядька бачив, як ішов пил з водою, а потім сипалося дрібне вугілля. Мені снилося, як можу допомогти вилікуватися президентові. І те, чому він захворів. Ющенко наснився мені в моєму селі. Ніби він застряг по коліна в болоті. Питаю його: "Що ви тут робите?". А він: "Полюю". Я простягнув йому руку й допоміг вийти на сухе. Ми з ним довго йшли. Побачили людей, які в"язали снопи. Ющенко зняв рушницю і віддав мені. Сам пішов до людей. А та рушниця вся чорна. Пізніше я побачив уві сні портрет президента. Він дуже дивний. З усіх боків на нього направлені стріли, а під лівим оком рана. Пізніше в обласній бібліотеці знайшов такий портрет у виконанні художника Івана Марчука.

Бачив Юлію Тимошенко в костюмі інопланетянки

Бачив Юлію Тимошенко в костюмі інопланетянки. Вона не така, як усі. Розказувала про свої наміри допомогти бідним. Упевнений, що вона переможе на нових президентських виборах

Чому у вас так багато ікон?

— Ікони заряджені. Я на них молюся, люди моляться. Коли приходить людина не від Бога, її зразу видно. Я — віруюча людина, але не фанатик.

Чи звертався до вас хтось із відомих людей?

— 2004 року спілкувався з тодішнім губернатором Вадимом Льошенком. Я сказав йому, що президентом буде Віктор Ющенко.

Колись допоміг міліції знайти зниклу 8-річну дівчинку зі Звенигородки. 1991-го займався цілительством у Москві. Познайомився з телеведучою Іреною Казаковою. Допоміг їй знайти душевний спокій, вилікуватися.

Людина може уникнути нещасть?

— Кожному дається свобода вибору. Не треба нічого боятися, винити себе чи когось, завжди віддавати борги.

Одужання залежить від хворого. Лікувати треба не хворобу, а людину. Божій людині не потрібні діагнози. Якщо вона хоче жити по-справжньому, її організм оновлюється і зцілюється. Коли приходить хворий, я спочатку дивлюся на його душевний стан. Якщо людина п"є чи курить, значить у неї болить душа. Стараюся вилікувати душу. Тоді хвороби пройдуть.

Звідки беруться знахарські здібності?

— Можуть бути вродженими. Діти, наділені подібним даром, відрізняються від однолітків. Вони дуже замкнені. Більше спостерігають. Дух дідуся-знахаря чи бабусі-цілительки може вселитися в онука. Трапляється, свою силу знахар передає через дотик. Це буває тоді, коли він помирає.

Яким буде цей рік для черкащан?

— Область перетворюватиметься на курортну зону. Сюди приїжджатиме багато іноземців. Однак владі треба звернути увагу на Канівську дамбу. Через сильні опади наприкінці літа вона може не витримати.

Люди повинні подбати про своє здоров"я. Є загроза збільшення кількості хворих на СНІД та психічні розлади.

Усі катаклізми та негаразди від того, що люди злі, агресивні. Ці хвилі злості й ненависті нікуди не зникають. Страх, гнів, жадоба, заздрість шкідливі для здоров"я.

Зараз ви читаєте новину «Наприкінці літа Канівська дамба може не витримати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути