четвер, 16 вересня 2010 17:53

Молоко продають із простроченою датою

— Постійно купував молочні продукти у кіоску при заводі "Волошкове поле". Завжди там все було свіже і ціни нижчі, — говорить черкасець 32-річний Олексій. — А коли замість кіоску відкрили фірмовий магазин ситуація змінилася. Коли не прийду, то прострочений товар підсунуть, то завтра-післязавтра термін придатності закінчується.

Після чергової сварки із продавцем уже кажу: "Дайте мені тільки свіже молоко, сир чи кефір". Але недавно і це не подіяло. Узяв два пакети молока, прийшов додому, відкрив. Дивлюся, а воно прокисло. На упаковці напис: "Використати до 12 вересня". А це ж якраз 12 і було. Тобто молоко до цього дня треба було використати, а воно ще в магазині продається.

— Фірмові кіоски і магазини для нас — пріоритет. Ми туди двічі на день завозимо свіжу продукцію, іноді й третій раз підвозимо, коли товар закінчується. Я сама щодня купую продукти у тому магазині. А прострочений товар може туди потрапити тільки з однієї причини — на заводі стався збій під час сортування. І продукти з ранішою датою виробництва випадково потрапили в ящик зі свіжими. Коли продавець отримує ящик із нанесеною на ньому датою виробництва, то впевнений у тому, що вся продукція в цьому ящику однакова. І не передивляється всі пакети, — розповідає Оксана Махаринець із відділу маркетингу молокозаводу. — Також ми іноді проводимо акції за участю товарів, що застоюються. Можемо продавати товари, в яких закінчується термін придатності, або за зниженою ціною, або як подарунки. Наприклад, до молока даємо сирок. Люди про це знають і свідомо купують такі товари. Якщо ж ви таки придбали несвіжий товар, то в кожному кіоску є номер гарячої лінії нашого підприємства. Можете подзвонити і ми одразу вирішимо цю проблему — обміняємо товар на свіжий або повернемо гроші.

Зараз ви читаєте новину «Молоко продають із простроченою датою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути