неділя, 05 червня 2011 05:30

Модні купальники без бретельок

Автор: фото: Інна ІЩУК
  Продавець-консультант магазину ”Вірус” Ольга Синенко поправляє на манекені пляжну сумку. До чорного купальника рекомендує  чорний капелюшок зі стрічкою в тон сумки
Продавець-консультант магазину ”Вірус” Ольга Синенко поправляє на манекені пляжну сумку. До чорного купальника рекомендує чорний капелюшок зі стрічкою в тон сумки

— Два роки тому купила собі купальник, від якого була в захваті. Чорний, із метеликами. Єдине, що не подобалося, —  трикутничок ззаду. Вирішила його перешити, але зіпсувала. Новий хотіла придбати такий самий. Але виявилося, що на базарі зараз стрінгів не знайти, — розповідає черкаска 25-річна Наталя Вербіна. — Довелося купити звичайний купальник із трусиками бікіні.

У черкаських крамницях оновили асортимент купальників. Середня ціна від 600 до 1000 грн.

— Наймодніший  купальник — із малюнком "жар-птиця", — говорить 28-річна Ольга Синенко, продавець-консультант магазину "Вірус". — Щодо фасонів обирайте купальник без бретельок. Частіше за все купують звичайні плавки, дуже рідко стрінги. Минулого року модними були суцільні моделі, проте зараз вони відійшли. Їх купують люди старшого віку або ті, в кого в гардеробі є п'ять роздільних, а хочеться ще якийсь. Модно прикрашати вироби камінцями Сваровські. Але такий купальних коштує вже 1400 гривень і вище.

Середня ціна спортивної моделі — 350 грн.

— Класичний фасон — ліфчики-трикутники або "шторка" — завжди в моді, — розказує 31-річна Наталія Рижих, управляючий директор спортивного магазину "Мегаспорт". — Але особливістю цьогорічного сезону є поява тонкого поролону в спортивних купальниках, раніше вони взагалі були без нього. Колір залежить від колекції. Якщо "Пума" цього року представлена в яскравому салатовому і фіолетовому відтінках, то й купальники в них теж у такій гамі. Одяг "Адідас" у пастельних тонах, то й купальники в них трохи ніякі.

На Центральному ринку продають переважно роздільні моделі яскравих барв. Ціна 80–200 грн.

— Як такої на купальники моди немає, — ділиться продавщиця 40-річна Алла Забудська. — Купують залежно від фігури: для худеньких — "Анжеліка" — з поролоном, "шторка", для крупніших — високі плавки, шорти. Теперішні жінки люблять себе в любих габаритах. Навіть на город купують, щоб гарно було.

— Якість купальників середня, — додає продавець 40-річна Юлія Бондаренко. — Шви не лізуть, та якщо на сонці цілими днями лежати, то за місяць, звичайно, вигорить.

Користуються попитом туніки із сітки і льону

20-річна черкаска Мар'яна Верховцева до купальника підібрала  капелюшка.

— Шукала білий, бо в мене синьо-білий купальник. Капелюх великий і стильний, тож тепер привертатиму увагу. Підібрала сонцезахисні окуляри в білій оправі і сумку білу із полотняної тканини.

— Модними цього року є сарафани на резинці, які підбирають під колір купальника, — розповідає Ольга Синенко. — Перевага такого одягу в тому, що можна носити і як сарафан, і як довгу спідницю.

Пляжні капелюшки мають великі криси. Ціна такого аксесуара — від 120 до 240 грн. Користуються попитом туніки із сітки і льону. Коштують 150–200 грн.

— Часто купують парео у формі штанів, спідниць і сарафанів, — розповідає 25-річна Ольга Котова з магазину "Кооператор".

 

Зараз ви читаєте новину «Модні купальники без бретельок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути