Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 16:41

Міськвиконком піде в неоплачувану відпустку

Працівники Канівського міськвиконкому на чолі із мером Василем Коломійцем готуються йти в неоплачувану відпустку. Вісьмох чиновників з управління праці та соцзахисту вже відправили відпочивати без збереження заробітної плати. Причина — відсутність коштів у міському бюджеті.

— Держава кинула місцеве самоврядування на розтерзання, — каже перший заступник міського голови Канева Микола Москалець, 54 роки. — Від так званого формульного підходу до формування бюджету особливо потерпають міста обласного підпорядкування. Ще на початку року ми прогнозували проблеми щодо фінансового завершення бюджетного року. "Вгорі" нас не почули. Тепер змушені вдаватися до крайніх заходів: спочатку відправляти людей в неоплачувані відпустки, а далі, ймовірно, буде хвиля скорочень. Ми з міським головою після сесії 27 листопада також ідемо у відпустки без оплати мінімум на тиждень. Хоча на роботу ходити будемо.

Освітяни Канева 20 листопада не отримали звичного авансу. Заробітну плату за  листопад управлінці й працівники бюджетних установ, у тому числі й педагоги, отримають протягом грудня, а грудневу — протягом січня. І це при умові, що вдало пройдуть торги на міському аукціоні з продажу права оренди на дві земельні ділянки, що відбудеться 16 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Міськвиконком піде в неоплачувану відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути