четвер, 30 жовтня 2008 20:03

Міськрада звернулася до Ради нацбезпеки

Депутати міської ради Канева відправили на адресу Ради національної безпеки та оборони України телеграму. У ній — 83 слова. Вони скаржаться на недофінансування. У листопаді–грудні працівники бюджетних установ можуть залишитися без зарплати.

— Критична ситуація сталася через надмірну освіченість канівських педагогів, — розповідає перший заступник міського голови Микола Москалець, 54 роки. — Кожен другий  має звання вчителя-методиста, старшого вчителя, вчителя вищої категорії. Але доплати за ці професійні заслуги в бюджеті не передбачені. До кінця року педагогам не вистачає 1,2 мільйона гривень.

Також телеграми канівські депутати надсилали раніше до президента, Кабінету Міністрів, Верховної Ради. У кращому разі отримували відписки, у гіршому — звернення ігнорували.

Депутати наголошують на тому, що політичні події, що нині відбуваються в Україні, відставили на другий план життя простих громадян.

Зараз ви читаєте новину «Міськрада звернулася до Ради нацбезпеки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути