понеділок, 22 жовтня 2012 06:45

Мажоритарник від УДАРу в Умані зняв свою кандидатуру на користь представника Об'єднаної опозиції

Автор: фото: Анна КОРОЛЬ
  Максим Поляков (ліворуч) та Антон Котвіцький під час прес-конференції в Умані
Максим Поляков (ліворуч) та Антон Котвіцький під час прес-конференції в Умані

Партія "УДАР Віталія Кличка" зняла кандидатів у 26 мажоритарних округах на користь представників Об'єднаної опозиції. Знімали в тих округах, де рейтинг кандидата від опозиції був вищий ніж в "ударівця". По округу №200 з центром у місті Умань свою кандидатуру зняв "ударівець" Антон Котвіцький на користь кандидата від Об'єднаної опозиції Максима Полякова. Підтримку Полякову на окрузі висловили "Свобода", УДАР та уманський осередок УНП.

15 жовтня Максим Поляков та кандидат від УДАРу по округу №200 Антон Котвіцький проводять прес-конференцію. Розповідають про спільні дії у боротьбі проти провладного кандидата на окрузі.

— Партія УДАР заради формування демократичної більшості у парламенті нового скликання та відсторонення від влади Партії регіонів об'єднала свої зусилля з Об'єднаною опозицією, — каже Антон Котвіцький, 31 рік. — Усвідомлюючи свою відповідальність перед українським народом та своїми виборцями, я, кандидат в народні депутати від партії УДАР, знімаю свою кандидатуру на користь єдиного кандидата від Об'єднаної опозиції.  Максим Поляков є достойним кандидатом, я впевнений, що тільки так ми переможемо провладного кандидата. Ми об'єднуємо свої зусилля заради перемоги.

На думку Полякова, опозиція має більше шансів на перемогу в разі високої явки виборців.

— Я щиро дякую Антону Котвіцькому, розумію, наскільки це рішення було важливим для нього, — каже Максим Поляков, 30 років. — Він дуже поміркована та сучасна людина, яка вболіває за долю нашої країни й нашого міста. Нам вдалося дійти згоди, об'єднавшись, ми переможемо і зможемо разом зробити для нашого міста та краю набагато більше, ніж якщо будемо боротися з владою розрізнено. На сьогодні ми об'єднали на нашому окрузі всі демократичні сили. І я переконаний, що спільно ми досягнемо мети.

Максим Поляков також звертається до всіх самовисуванців, які вважають себе патріотами, об'єднатися та підтримати його як єдиного кандидата від опозиції. Зазначає, що лідери Об'єднаної опозиції на з'їзді в понеділок закликали кандидата в депутати у цьому окрузі Павла Костенка теж підтримати кандидатуру єдиного кандидата.

— Я звертаюся до всіх самовисуванців по нашому округу приєднатися до нас та разом перемогти на виборах режимну владу. На сьогодні у нас дуже потужна команда демократичних сил, нас підтримують люди. Але ми будемо раді бачити у своїх лавах і тих кандидатів, які готові пожертвувати власними амбіціями заради перемоги демократії в країні, — каже Поляков.

Зараз ви читаєте новину «Мажоритарник від УДАРу в Умані зняв свою кандидатуру на користь представника Об'єднаної опозиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути