четвер, 27 січня 2011 19:03

Леоніда Єгорова поздоровили за два тижні до призначення

Призначили вісьмох нових керівників районних держадміністрацій Черкащини. Звенигородський район очолив Олександр Лисюк, Городищенський — Віталій Горідько, Жашківський — Олександр Павлов, Кам'янський — Віталій Архип'юк, Лисянський — Володимир Оникієнко, Тальнівський — Леонід Єгоров, Христинівський — Володимир Сидорчук, Черкаський — Михайло Скляров.

До призначення на посаду голови Звенигородської РДА Олександр Лисюк, 50 років, був першим заступником міського голови Ватутіного. У виконкомі міської ради працював з 2006-го.

Тальнівець 57-річний Леонід Єгоров 2002-го керував районним штабом "Нашої України". На виборах показав один із найнижчих результатів у області. Після цього вступив до Соціалістичної партії. Торік у травні тодішній голова Тальнівської РДА Сергій Осипенко призначив Єгорова своїм першим заступником. Той вийшов із Соцпартії й вступив у Партію регіонів. Районна газета "Колос" іще 30 грудня привітала Єгорова з призначенням на посаду. Хоч указ президента з'явився 14 січня.

Городищенський голова Віталій Горідько, 55 років, починав із комсомольської роботи. За чутками, підніматися службовими сходинками йому допомагав дядько — директор Мліївського садінституту Микола Артеменко. Дружина Горідька, Тетяна, очолювала районну раду. Віталій Володимирович керував місцевим хлібоприймальним підприємством, працював у райраді та райдержадміністрації. Останнім часом був заступником голови РДА.

Керівником Жашківської райдержадміністрації призначили екс-харків'янина Олександра Павлова, 45 років. На Черкащині почав працювати у травні 2010-го, коли очолив Лисянську РДА.

— Павлов — людина діла, — характеризує свого колишнього начальника працівник районної держадміністрації. Прізвище відмовляється називати. — Все, що обіцяв, виконав. Більшість у райраді створив моментально. Єдине, з чим Павлов не впорався, — з виборами до облради колишнього заступника губернатора Вадима Льошенка. Той програв місцевому "бютівцю" Бондаренку кілька десятків голосів.

Лисянську райдержадміністрацію очолив 57-річний Володимир Оникієнко. Раніше керував Головним управлінням агропромислового розвитку облдержадміністрації.

— Оникієнко на сільському господарстві не дуже розуміється, але має гарні задатки керівника, — каже одна з працівниць ОДА.

Очікуваним для Кам'янського району стало призначення головою Віталія Архип'юка, 51 рік. Він член Партії регіонів від перших днів її реєстрації в районі. Завжди хвалився, що був лише в двох партіях — Комуністичній і "Регіонах".

Зараз ви читаєте новину «Леоніда Єгорова поздоровили за два тижні до призначення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути