четвер, 21 січня 2010 18:17

Квартири дали вчителям і міліціонерам

11 родин із села Руська Поляна отримали ордери на квартири в будинку на вул. Леніна, 97. Їх вручив голова Черкаської районної ради Михайло Заграничний.

— Сім одно- та двокімнатних квартир отримали пільговики — три родини вчителів, інвалід дитинства, мати-одиночка з двома дітьми і дві родини, які не мали власного житла. Ще чотири квартири передали силовим структурам: по дві прикордонникам і міліціонерам, — розповідає сільський голова Андрій Шапран, 61 рік.

Новий будинок — колишній колгоспний гуртожиток. Його викупила київська фірма "Мегаполіс". Перепрофілювала на 22-квартирний житловий будинок. Половину помешкань викупила держава для черговиків.

— Як такої черги в нас не було, які черги в селах? Записалися ті, у кого житла не було, та й забули про це. Навіть не сподівалися на те, що їм колись ті квартири дадуть. А зараз усі задоволені, — розповідає голова.

Дім в експлуатацію ще не здали, будівельники закінчують оздоблювальні роботи. Ключі від квартир новим жильцям обіцяють вручити до кінця місяця.

Зараз ви читаєте новину «Квартири дали вчителям і міліціонерам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути