середа, 29 грудня 2010 16:04

Кухні з електроплитами розраховані на три сім'ї

51-річна Галина Орлова із сім'єю мешкає у гуртожитку на вул. Ярославській, 10 у Черкасах. Приміщення раніше належало підприємству "Ротор". Працювала там швачкою. Після банкрутства людей скоротили. Гуртожиток три роки тому передали на баланс міста.

— Я відразу зайнялася оформленням документів на приватизацію житла. У житлово-експлуатаційному управлінні взяла довідку про склад сім'ї і прописку. З паспортом поїхала у відділ приватизації Соснівського райвиконкому. Опісля з Бюро технічної інвентаризації приходила комісія, обміряла наші дві кімнати. Потім я пішла знову у райвиконком, у паспорті поставили штамп про приватизацію. Житло приватизувала менше як за місяць. Тепер на душі спокійно. Раніше боялася, що знайдуться аферисти, які зможуть з гуртожитку виселити, — каже Галина Іванівна.

У 9-поверховому гуртожитку кухні з електроплитами розраховані на три сім'ї. Із загального коридору двері ведуть у дво- й однокімнатні квартири з невеликими коридорами і санвузлами. Балконів нема, тому прання розвішують за вікном або у кімнатах чи ванній. У будинку працює ліфт. На вхідних дверях гуртожитку встановили домофон.

— У нас сусіди хороші. На кухні і в загальному коридорі поклеїли шпалери. Чергуємо по тижню. Знайома хотіла свої дві кімнати продати за 45 тисяч доларів, але ніхто не дзвонив.

Зараз ви читаєте новину «Кухні з електроплитами розраховані на три сім'ї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути