понеділок, 29 жовтня 2012 06:15

Ірина Луценко закликала голосувати за Максима Полякова

Автор: Фото: Анна КОРОЛЬ
  Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко із кандидатом по 200-му округу Максимом Поляковим спілкуються з мешканцями села Христинівка Христинівського району
Дружина екс-міністра внутрішніх справ Ірина Луценко із кандидатом по 200-му округу Максимом Поляковим спілкуються з мешканцями села Христинівка Христинівського району

Ірина Луценко, дружина політв'язня, екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, 19 жовтня відвідала округ №200 із центром у місті Умань. Разом з єдиним кандидатом від Об'єднаної опозиції ВО "Батьківщина" Максимом Поляковим відвідала села Христинівського та Монастирищенського районів. Звернулася до виборців підтримати Полякова та захистити свій вибір 28 жовтня.

Ірина Луценко наголосила, що Павло Костенко поширює неправдивий лист про його підтримку Юлією Тимошенко. За її словами, Об'єднану опозицію на окрузі №200 представляє лише Максим Поляков.

— У нас по цьому окрузі один-єдиний кандидат від Об'єднаної опозиції — Максим Поляков, — наголосила Ірина Луценко, 46 років. — Він ваш земляк. І сьогодні будь-хто, хто прикривається прапорами "Батьківщини" чи інших партій, є аферистом. Теж саме стосується і Павла Костенка. Єдиний кандидат Максим Поляков.

У своєму виступі Ірина Луценко розповіла, що влада довела країну до стабільного стану занепаду і якщо її не змінити, то від держави нічого не залишиться.

— Режим Януковича, який накидає кайдани не тільки на Юлю Тимошенко, не тільки на мого чоловіка, а й потрохи накидає на всю нашу державу. Сьогодні 2,5 року на двох Луценко і Тимошенко перебувають у тюрмі за надуманими обвинуваченнями. Не доведено жодної копійки користі, що вони взяли собі в кишеню. Просто так треба було владі заховати цих людей. Без права на захист, без права на життя і здоров'я. Їхнє публічне покарання — це покарання тих людей, які в 2004-му стояли на Майдані, коли люди об'єднались за свою свободу і можливість все-таки щось змінити. Мільйони тоді стояли в Києві на Майдані. Покарання Тимошенко і Луценко — це покарання їх за командність 2007 року. 2010-го, коли вони разом виступали на президентських виборах, коли Луценко казав, що не можна обирати цю банду до влади, що Янукович це бандит, злодій, нашу державу, якщо ми оберемо його, чекають важкі часи. Ви бачите, що робиться ці 2,5 року. По-моєму, кожна сім'я на власній кишені відчула, чи сталося те покращення, про яке говорить влада, чи подолано ту руїну. Кожен бачить, що відбувається в нас в країні. Можете уявити, що буде далі. Тому маєте зробити вибір зараз — голосувати за партію влади і її сателітів чи змінити  майбутнє своїх дітей — проголосувати за "Батьківщину" і Максима Полякова.

Полякова запитують, чому самовисуванець Павло Костенко представляється як єдиний кандидат від опозиції.

— Обидва з'їзди Об'єднаної опозиції затвердили мою кандидатуру як представника "Батьківщини", ця інформація є на всіх офіційних сайтах опозиції. Дуже просто буде визначити у бюлетені 28 жовтня, — каже Максим Поляков, 30 років. — Біля прізвища Поляков буде написано висунутий ВО "Батьківщина", біля Костенка — самовисування. Юлія Тимошенко перебуває у в'язниці і спекулювати її іменем — гріх, це від лукавого. Такими діями Костенко підіграє Партії регіонів і розриває опозицію.  Я звертався до нього і ще раз звертаюся, так само як звернулися лідери опозиції — не грайте на користь Партії регіонів, підтримайте єдиного кандидата, висунутого з'їздом Об'єднаної опозиції.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Луценко закликала голосувати за Максима Полякова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути