Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2012 00:15

Хтось викинув на поле банан

У черкаській футбольній команді "Славутич" — новий гравець 20-річний Олавале Фабунмі. У першій грі він забив гол і став кращим гравцем. Відтоді постійно виходить в основному складі. Дебютант став першим темношкірим гравцем клубу.

— Ніякого перекладача не треба, — каже керівник прес-служби "Славутича" Віктор Яременко. — Ола говорить українською, як ми з тобою.

З Олавале зустрічаємося на стадіоні. Спортсмен одягнутий у білу футболку, сині джинсові шорти й кепку-бейсболку. Його мати українка, батько з Нігерії. Олавале має ще двох братів. Усе життя прожив у Києві.

— Футболом почав займатися в 7 років. На мою гру звернув увагу тренер дитячої школи "Олімп". Потім перейшов до школи київського "Динамо" на Нивках. Із неї потрапив до дубля "Арсенала". Завжди грав нападником.

Олавале — орендований гравець. Усі права на нього належать київському "Арсеналу". Останній рік Фабунмі грав у дублі столичного клубу.

— Коли випала нагода поїхати в Черкаси — не роздумував ні хвилини. Рівень команд у другій лізі набагато вищий, ніж у дублерів. У Черкасах мені подобається. Єдиним прикрим моментом стала поведінка уболівальників. Після гри з "Нивою" ми підбігли до фанатського сектору. У цей час хтось викинув на поле банан. Товариші казали, що під час гри черкасці часом кричали на мою адресу: "Номер 16 давай до свиданья". Але я цих вигуків не чув.

Спортсмен зустрічається зі співачкою Ташею Круз.

— Уперше побачив її по телевізору в проекті "Голос країни". У соціальній мережі додав до друзів. Потім наважився й написав лист. Вона відповіла. Запропонував побачитися. Отак і зустрічаємося другий рік. За київськими нічними клубами я не скучаю, бо не люблю таких закладів. Люблю відпочивати на пляжі. За засмагою особливо не гонюся, але поплавати в Дніпрі люблю.

Олавале каже, що допомагає грошима матері й братам.

Зараз ви читаєте новину «Хтось викинув на поле банан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути