четвер, 11 червня 2009 20:06

"Чорнобаївські зорепади" транслюватимуть у 150 країнах світу

До 15 червня можна подати заявку на Перший міжнародний дитячий пісенний фестиваль "Чорнобаївські зорепади". Він  відбудеться в райцентрі Чорнобай 25–26 червня.

— Ми довго думали, щоб таке нове й цікаве провести на день району. Ідею фестивалю нам підказав народний артист Мар"ян Гаденко. Він щось схоже проводить у себе на батьківщині, — розповідає заступник голови райдержадміністрації Євдокія Ляпкало, 50 років.

У конкурсі беруть участь солісти-вокалісти, дуети та гурти віком до 18 років. Змагання відбуватимуться у трьох вікових категоріях: до 10 років, із 11 до 14 та з 15 до 18 років, та двох номінаціях: сучасна українська пісня та сучасна обробка народної пісні. На участь уже зголосились учасники з Полтавської, Миколаївської, Тернопільської, Рівненської, Дніпропетровської областей і Закарпаття.

— У складі журі фестивалю — п"ять народних та сім заслужених артистів України, серед яких Дмитро Гнатюк, Мар"ян Гаденко, Лілія Сандулеса, Фемі Мустафаєв, Павло Дворський, Астрая, Геннадій Татарченко, Ніна Мирвода, Алла Кобилянська, Оксана Нестеренко, Олексій Похвала та Іван Красовський, — каже Євдокія Ляпкало. — Вони ж виступлять і під час концерту.

Нагородження переможців відбудеться на гала-концерті 26 червня. Його транслюватимуть у 150 країнах світу. Організатори вже виготовили кубки з емблемою фестивалю.

— Матеріальних дарунків, чайників чи чогось такого не буде. Будуть тільки пам"ятні подарунки, — каже Євдокія Ляпкало.

Внесок за участь у фестивалі — 250 грн. Його не платять діти-сироти, діти з багатодітних сімей і конкурсанти з-за кордону. Проживання, проїзд і харчування учасників фестивалю — за власні кошти. Комплексне проживання та триразове харчування — 50 грн з особи за добу. Конкурсанти з-за кордону живуть і харчуються безкоштовно. Заявки на участь можна надсилати за електронною адресою [email protected].

Зараз ви читаєте новину «"Чорнобаївські зорепади" транслюватимуть у 150 країнах світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути