Гостями сьогоднішньої програми "СмачнОГО!" на телеканалі "ВІККА" є чотирикратний чемпіон світу з фітнесу Максим Оробець та підприємець Людмила Іванова. Страви готують зі свинини, грибів, твердого сиру, помідорів і макаронів.
Максим Оробець є багаторазовим призером чемпіонатів України з хіп-хопу та брейк-дансу. Хореограф-постановник, фіналіст проекту "Танцюють всі", неодружений, любить готувати. На програмі представляє дві страви: "Прийшов, побачив, переміг" та "Імпровізація". Для першої варить спагеті. Окремо смажить порізані гриби, цибулю й помідори. Змішує з макаронами. Для "Імпровізації" нарізане й відбите м'ясо солить і перчить. Смажить на сковороді з обох боків. Тонко нарізані вздовж гриби теж підсмажує. Натирає на тарілку твердий сир. Зверху розкладає "чіпси" з м'яса, на них — смажені гриби.
Людмила Іванова полюбляє готувати з дитинства. Одружена. Захоплюється подорожами й фотографією. Шиє й вишиває. На програмі готує "Пасту делакаса", тобто спагеті по-домашньому та "Етно". В обох стравах використовує не переварені, тверді спагеті. Для першої дрібно ріже м'ясо, солить і підсмажує. Додає цибулю кубиками та покришені помідори. Частину макаронів висипає на тарілку, зверху гіркою викладає приготовлене м'ясо. "Етно" готує з помідора, грибів і спагеті. Середину з овочу виймає. Нарізані дрібно гриби й цибулю підсмажує, наприкінці додає м'якуш томату. Цим начиняє помідор. На середину викладених на тарілку спагеті поміщає нафарширований помідор. Зверху посипає тертим твердим сиром і ставить у мікрохвильову піч на декілька хвилин. Готову страву прикрашає зеленню.
Кулінарне шоу "СмачнОГО" виходить щоп'ятниці о 18.00. Якщо бажаєте стати його учасником, зареєструйтеся й заповніть анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua/
Коментарі