Ексклюзиви
четвер, 07 лютого 2008 17:45

Центром Черкас гуляють тигр і ведмідь

Автор: фото: Леся ЩЕРБЕНКО
  Тигреня Аполон грається із дресирувальником Дмитром у центрі Черкас на бульварі Шевченка. Вони з кримського цирку-шапіто ”Європа”, який приїхав на гастролі
Тигреня Аполон грається із дресирувальником Дмитром у центрі Черкас на бульварі Шевченка. Вони з кримського цирку-шапіто ”Європа”, який приїхав на гастролі

Дресирувальники цирку-шапіто "Європа" виводять ведмежа та тигреня на бульв. Шевченка в центрі Черкас. В обідню пору біля них збирається натовп. Знімають звірів на фотоапарати, мобілки. Щоб сфотографуватися з твариною, треба заплатити 10 грн.

Восьмимісячне тигреня Аполона дресирувальник Дмитро, на вигляд років 25, тримає на поводку. 11-місячний ведмедик Яша сидить на протилежній стороні бульвару, на дерев"яній лавці. Від ошийника в нього вишурувалася шерсть.

— Не подходите к медведю с пакетами, — гукає до людей дресирувальник, — он выхватывает.

Люди обступають тварину, боязко простягають цукерки. Дмитро бере, розмотує, годує Яшу. Поки відвертається, ведмежа лізе лапою у сміттєвий бак. При цьому повертається і звішує ногу з лавки. Всі відразу витягують мобілки й намагаються зафіксувати кадр.

Дмитро підходить до Аполона. Той теж вилазить на лавку. Чоловік починає жартома боротися з тигреням. Тварина б"є його лапами по дублянці. Тоді відвертається й починає ходити туди-сюди.

Цирк розпочав гастролі 7 лютого. Шатро стоїть біля магазину "Гранд Маркет" на "Митниці". Працюватиме до 17 лютого. Артисти приїхали з Криму. Побували в 15 містах. Після Черкас поїдуть до Полтави.

У цирку 27 тварин. Окрім тигра й ведмедя, виступають дикобрази, півні, кози, поросята, собаки, кішки, кролі. Вистави проходять у четвер і п"ятницю о 17.00 та у вихідні о 13.00 і 16.00. Ціна квитка в центральному секторі 20–30 грн, на бокових рядах — 15–30 грн. Дітям до трьох років — безкоштовно.

Зараз ви читаєте новину «Центром Черкас гуляють тигр і ведмідь ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути