Ексклюзиви
середа, 29 червня 2011 00:15

"Австралійський риф" готують із мідій, креветок і кальмарів

Гостями сьогоднішньої програми "СмачнОГО!" на телеканалі "ВІККА" є Костянтин Проценко, заступник начальника обласного управління Міністерства надзвичайних ситуацій, та Інеса Харламова, керівник кулінарного гуртка "Смак" при Центрі дитячої і юнацької творчості. Страви готують з кальмарів, мідій, креветок, баклажанів, помідорів, цибулі, зелені.

Костянтин Проценко готує дві страви — "Австралія" та "Австралійський риф". Для першої нарізує кружальцями баклажани й обсмажує з обох боків. Те саме робить з помідорами. На смажені баклажани викладає помідори, зверху мастить майонезом. Страву кладе на таріль із салатом. "Австралійський риф" робить із морепродуктів. Мідії, креветки і нарізані кальмари обсмажує на пательні. Солить, перчить, маринує з соком лимона. Потім викладає усе на таріль, прикрашає зеленню.

Інеса Харламова готує "Вулкан пристрасті". Кальмари нарізує тонкими смужками й обсмажує. Маринує в лимонному соку з приправами мідії і креветки. У сковороду до обсмаженої цибулі додає морепродукти. Зверху вливає 30 г спирту й запалює. Готову страву викладає на таріль. Прикрашає "трояндами" зі смажених баклажанів.

Кулінарне шоу "СмачнОГО!" виходить щоп'ятниці о 18.00. Для участі необхідно зареєструватися й заповнити анкету на сайті http://www.vikka.ck.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Австралійський риф" готують із мідій, креветок і кальмарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути