середа, 19 травня 2010 15:28

За знімки голої Кейт Мосс хочуть отримати 30 тисяч фунтів (ФОТО)

Чорно-білі фотографії, на яких зображена гола британська модель Кейт Мосс, виставлені на аукціон Christie's, повідомляє The Sun. Торги відбудуться найближчої п'ятниці, 21 травня.

Організатори аукціону сподіваються виручити за знімки 30 тисяч фунтів стерлінгів.

14 фотографій було знято в Марокко в 1993 році, коли Мосс було 19 років. Знімки зробив знаменитий фотограф Альберт Уотсон, котрий знімав, в основному, в чорно-білому форматі. Один з відбитків з цієї серії був збільшений і проданий за 50 тисяч фунтів стерлінгів.

Зазначимо, Кейт Мосс, яка заробила 9 мільйонів доларів минулого року, займає третє місце в списку найбагатших моделей світу.

Вона народилася в англійському містечку Кройдон 16 січня 1974 року. Кейт розповідає, що вже в 12 років вона крала алкогольні напої з домашнього буфету.

У 14 років дівчина відправилася зі своїми батьками подорожувати на Багами. У американському аеропорту JFK до Кейт підійшла СараДукас з лондонського модельного агентства Storm і запропонувала їй спробувати себе в ролі моделі. Так почалося сходження юної зірки.

Вона знялася в рекламі Calvin Klein, що принесло їй надзвичайну популярність, відразу після цього Кейт Мосс стала однією з найвідоміших і найбільш високооплачуваних манекенниць.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «За знімки голої Кейт Мосс хочуть отримати 30 тисяч фунтів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути