Ексклюзиви
неділя, 28 березня 2010 11:00

Кейт Мосс зняла з себе все на втіху чоловікам (ФОТО)
8

Супермодель Кейт Мосс знову оголилася. Цього разу для чоловічої версії відомого журналу Vogue Homme. Автором фотосесії став відомий майстер Маріо Сорренті.

Фотосесію 36-річної британської красуні провели на пляжі. Незважаючи на зловживання алкоголем й інші шкідливі звички, Кейт виглядає чарівно. Мосс з"явилася на обкладинці не одна, а в обіймах чоловіка-моделі.

Знаменитість не втрачає свою популярність вже кілька десятків років, але вона не лише постійно позує для журналів, а й намагається розвиватися в інших напрямках. Нещодавно Кейт мріяла бути співачкою, а тепер серйозно задумалася про танці, адже вона знімається в новому фільмі разом з танцюристом Михайлом Барішниковім.


Нещодавно Кейт Мосс взяла участь у проекті журналу "LOVE", який опублікував вісім обкладинок з оголеною супермоделлю. У березневому номері журналу вийшла повна фотосесія "Body Conscience" за участю Кейт Мосс, Наомі Кемпбелл, Наталі Водянової, Дар"ї Вербові, Ларі Стоун. Авторами проекту став дует фотографів Мерт Алас і Маркус Піггі.

ФОТО: 2photo.ru

Gazeta.ua за матеріалами Contactmusic.com, Galya.ru

Зараз ви читаєте новину «Кейт Мосс зняла з себе все на втіху чоловікам (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути