пʼятниця, 24 липня 2009 21:18

Ані Лорак знайшла спільну пісню з Тімуром Родрігезом (ФОТО)

Поки наречений Ані Лорак - турецький бізнесмен Мурат - щосили займається підготовкою до майбутнього весілля, співачка часу дарма не витрачає. У Москві вона записала дует з відомим російським виконавцем, учасником Сomedy club Тімуром Родрігезом.

Їхнє знайомство - ініціатива самого Тімура. Одного разу він подзвонив Кароліні і запропонував заспівати з ним пісню. Як виявилось, артист серйозно вирішив зайнятися сольною кар"єрою, а українська поп-діва давно привертала його увагу як власниця унікального голосу. Вперше побачивши її виступ на "Євробаченні", Родрігез відзначив: "Ані Лорак працює по-західному. Раніше в СРСР таких виконавців називали фірмачами. Це найвищий, позамежний рівень. Вона артист з великої букви!"

Заручившись благословенням Філіпа Кіркорова, Тімур запропонував Ані записати дует. Співачка з радістю прийняла пропозицію, оскільки не проти усіляких експериментів в творчості.

- Тімур - хороший співак, і мені здається, що на сцені немає йому подібних, - розсипалася в компліментах Лорак. - У нього велике творче майбутнє. Ми чудово поладнали, пісня вийшла хороша, ми здорово провели час. Я люблю експериментувати в творчості, мені подобаються незвичайні ідеї, і я з радістю записувала цю пісню. Це буде дуже незвичайний дует, дуже непередбачуваний.

Через якийсь час пара вже записувалася в студії. Під час роботи в студії артисти здружилися ще більше.

Поки артисти просто записали пісню, але, судячи по тому, як Ані і Тімур порозумілися, однією піснею справа не обмежиться, попереду на них чекають не тільки спільні творчі плани і виступи, але і зйомки кліпу.

За матеріалами E-motion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак знайшла спільну пісню з Тімуром Родрігезом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути