четвер, 23 липня 2009 18:56

Ані Лорак приїхала до Криму без Мурата (ФОТО)

Грайлива, в коротеньких шортах і рожевому пляжному костюмчику, в чорному купальнику-бікіні та окулярах. Співачка Ані Лорак нарешті дорвалася до моря! Артистка тиждень колесить по Криму з концертами і ось тільки вчора вибралася на пляж. Загоріла Кароліна в гламурному вбранні (плюшевий костюмчик модного яскраво-рожевого кольору "фуксія", в"єтнамки з бантиками) спустилася з номера в готелі "Ялта-Інтурист" до моря. Для цього вона проїхалася на ліфті, пройшла тунель і потім ступила на розжарену гальку пляжу. О другій годині дня температура була 35 градусів.

Люди у воді, на шезлонгах і кафе не звертали уваги на Лорак. Виглядала вона, як справжній курортник. А накачаний охоронець з рушником артистки, виглядав зовсім не грізно.

Ані, не роздягаючись, попрямувала до води. Зайшла по коліно, навіть не здригнувшись, адже вода - парне молоко - +29! Трохи поборсавшись, Лорак чогось не стала купатися.

Персонал готелю говорить, що невибаглива співачка зупинилася в номері без особливих примх. Приїжджає в готель переночувати і відпочити. Іноді ходить поїсти в ресторан "Апельсин" на набережній готелю. Кароліна найчастіше сидить одна в своєму номері.

Ані Лорак в тур по Криму відправилася без коханого Мурата. Це дуже дивно! Адже в Києві наречений не відходить від неї ні на крок! Сподіватимемося, що він залишився удома готуватися до майбутнього весілля, про яке всі тільки і говорять останнім часом. І деякі навіть говорять, що одруження відбудеться вже в серпні. А на ПБК єдиним чоловіком, з яким проводила час Кароліна, не рахуєчи охоронця, був Філіп Кіркоров. Зірки їли в місцевому ресторані, повідомляє Блик.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак приїхала до Криму без Мурата (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути