пʼятниця, 23 січня 2009 14:26

Причини розлучення Подкопаєвої і Нагорного (ФОТО)

Колишня гімнастка Лілія Подкопаєва, 30 років, та її чоловік, директор міжнародної компанії "Спорт-Сервіс" 40-річний Тимофій Нагорний розійшлися на Водохреща, а 20 січня о 16.00 подали заяву на розлучення під номером 103.


Лілія на дзвінки по телефону не відповідає. Тимофій плаче в слухавку:

- Мені дуже погано. Я 22 січня лечу лікуватися до Донецька. В усьому винен тільки я. Лілечку люблю безумно. Ми говорили про розлучення кілька разів. Я хотів стати чоловіком, чо-ло-ві-ком, розумієте? Так і сказав: або я стаю твоїм чоловіком, або ми друзі. Я лише хотів, щоб вона якось зі мною радилася, щоб головою родини був я, а то в неї з"явилися впливові подруги, друзі, вона проводила із ними весь свій час. Я розумію, що через стан здоров"я не міг працювати, як раніше, і зробив кілька фінансових промахів (1 червня на майдані Незалежності Нагорний влаштовував за власні гроші свято "Зірки дітям" - політичні сили відмовилися від свої обіцянок профінансувати захід. - "ГПУ"). Після цього почалися наші фінансові проблеми. Я сам винен, тому Ліля вирішила, що краще нам залишитися друзями.


- Ліля вже кілька днів не відповідає на дзвінки, - розповідає "ГПУ" 23-річна Тетяна, волонтер фонду "Здоров"я поколінь", в якому працюють Лілія і Тимофій. - Нам відомо, що діти лишаються з Лілею. Майно ділитимуть через суд. Урешті, все, що вони заробили, переписане на Лілю. Я на стороні Тимофія. У вересні 2007 року в нього помер тато. Ліля не поїхала на похорони свекра в Макіївку, лишилася в Києві. У листопаді-грудні Тимофій лежав у реанімації, він насправді дуже хвора людина. Ліля ні разу не з"явилася в лікарні. Вона поводилася дивно: на світські заходи відмовлялася приходити з Тимофієм, а ходила під ручку зі своїми подругами.

Пара одружилася 2 грудня 2004 року, перед тим три роки жили разом. 2006-го всиновили хлопчика із притулку - Вадима. Через місяць Лілія народила доньку Кароліну. Вважала це чудом, адже лікарі поставили гімнастці діагноз - безпліддя.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Причини розлучення Подкопаєвої і Нагорного (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути