субота, 24 січня 2009 17:25

Чоловік Подкопаєвої поїхав до Донецьку з незнайомою брюнеткою (ФОТО)
6

"БЛИК" продовжує стежити за скандальним розлученням Лілії Подкопаєвої та Тимофія Нагорного. Як відомо, два дні тому пан Нагорний майже одночасно дав декільком ЗМІ дуже відверте інтерв"ю, в якому повідомив, що він подав на розлучення зі своєю знаменитою дружиною. При цьому як причину він називає прохання про це самої Лілії та згадує про якісь великі фінансові труднощі, що вплинули на це несподіване рішення.

Після публічних заяв про розлучення з дружиною і зізнань в тому, що у нього через це сильний стрес, Тимофій Нагорний поїхав в четвер увечері на столичний залізничний вокзал. А ще перед цим Нагорний сказав "БЛИК", що йому так погано, що він лежить під крапельницею. Але на вокзалі Тимофій не виглядав дуже хворим. Прибувши на перон за півгодини до відправлення свого потяга на Донецьк, він картинно тусувався з великою валізою і величезною спортивною сумкою. У вагон заходити не поспішав і охоче відповідав на питання журналістів. Щоправда, його відповіді вже не блищали новизною і змахували на завчений текст. Мовляв, у мене хворе серце, я їду на батьківщину, щоб підлікуватися у мого лікаря.

А потім опустився на коліна перед телекамерами і сказав:

- Ліля, рідна, пробач мене! Ти кохання всього мого життя.

Весь цей час поряд з ним знаходився якийсь чоловік. Тимофій сказав "БЛИК", що його супроводжують двоє: друг і лікар. Лікаря поки видно не було...

Під час цього проводжання на обличчі Тимофія, не дивлячись на контекст події, не було видно смутку, а очі час від часу хитро блищали.

Ледве згасли телекамери, Тимофій почав потроху завантажуватися у вагон. Враховуючи його скарги на хворе серце, він досить бадьоро подавав другу важкі речі, а той заносив їх в купе N5.

І тут сталося найцікавіше! На пероні з"явилася сексапільна брюнетка в хутряній курточці, яскраво-рожевому светрі, з довгою косою і великою валізою. І ця красуня зайшла в той же вагон, де був Нагорний. Біля купе N5 вона зустрілася з Тимофієм і вони обидва розпливлися в широких усмішках! Потім, поговоривши в проході, Тимофій допоміг занести її речі в купе, але не в своє - а в сусіднє. Через декілька хвилин парочка знову з"явилася в коридорі: вони стояли біля вікна потягу, і мило спілкувалися.
Зараз ви читаєте новину «Чоловік Подкопаєвої поїхав до Донецьку з незнайомою брюнеткою (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути