пʼятниця, 02 лютого 2018 12:49

Знаменита наречена принца Гаррі вразила голлівудським гламуром
13

Меган Маркл та принц Гаррі
Фото: Reuters
Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі
Меган Маркл та принц Гаррі

Принц Гаррі і Меган Маркл вперше з'явилися на червоній доріжці разом. Світський дебют пари відбувся в Лондоні на званій вечері в Голдсмітс-Холі, де пройшла щорічна церемонія нагородження Endeavour Fund Awards.

Наречений і наречена відвідали благодійний захід, на якому відзначають успіхи ветеранів британської армії, протягом року брали участь у спортивних змаганнях. Принц Гаррі покинув армію в 2015 році, але продовжує підтримувати військовослужбовців.

Для першого виходу в світ в якості майбутнього члена британської королівської сім'ї 36-річна Меган Маркл вибрала жіночий варіант смокінга Alexander McQueen, білу блузку, брюки і чорні човники. У подібному вбрання не рідко дефелюють червоною доріжкою голлівудські красуні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон вразила образом грецької богині на урочистому банкеті в Норвегії

До весілля Меган і Гаррі залишилось чекати менше чотирьох місяців. Підготовка до торжества йде повним ходом, а майбутня герцогиня вже офіційно представлена ​​британським підданим.

Зараз ви читаєте новину «Знаменита наречена принца Гаррі вразила голлівудським гламуром». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути