понеділок, 05 лютого 2018 12:34

Злата Огнєвіч стала зірковим радником Потапа на "Голосі країни"
12

Злата Огневіч
Фото: Прес-служба
Тіна Кароль
Джамала
Злата Огневіч
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Вчора глядачі телеканалу "1+1" побачили другий випуск нового восьмого сезону вокального проекту України "Голос країни", зірковими тренерами якого стали Сергій Бабкін, Джамала, яка очікує на первістка, Потап, Тіна Кароль, ведучими - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Однією з основних несподіванок програми став виступ популярної української співачки Злати Огнєвіч, яка на головній вокальній сцені країни виконала власну пісню "One day". З перших нот відома артистка підкорила серце Джамали, після чого на червоні кнопки натиснули Потап, Тіна Кароль та Сергій Бабкін.

Злата Огнєвіч обрала команду Потапа, але у подальшому братиме учать у проекті, як зірковий радник шоумена та продюсера. Вперше в українській історії "Голосу країни" популярна співачка допомагатиме тренеру на репетиціях з учасниками, а також консультуватиме при підборі репертуару для вокалістів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

"Мені буде дуже приємно разом з Потапом працювати з вокалістам, і таким чином скоротити їм час на творчі пошуки", - сказала Злата.

В свою чергу, Потап зізнався, що був вражений вибором співачки:

"Злата Огнєвіч - вокалістка з великим досвідом, знанням і розумінням того, як працювати зі своїм голосом, щоб успішно виступати на сцені і на таких масштабних конкурсах, як "Євробачення". Я радий, що серед всіх тренерів, вона обрала саме мене".

Також недільного вечора випробувати долю на "Голосі країни-8" вирішив учасник "Ліги сміху" Михайло Сосунов. Ліричним виконанням пісні Земфіри "Блюз" 20-річний хлопець з Білорусі розвернув всі чотири тренерські крісла. Цікаво, що декілька років тому, щоб отримати оцінку своєму каверу, Михайло наважився написати Джамалі у соціальній мережі. Співачка відповіла, і своєю простотою та щирістю вразила вокаліста.

"Я дійсно відповідаю шанувальникам у соціальних мережах, адже це дуже важливо для мене, як артиста. Михайло, твій тембр підкорив мене з першої ноти, я шукаю саме таких учасників", - сказала Джамала.

Своїм зірковим наставником Михайло Сосунов обрав Тіну Кароль.

Ще одним учасником "сліпих прослуховувань" став 37-річний козак Сіромаха (Олександр Полежаєв) з Дніпра, який у ефірі телеканалу "1+1" виконав українську народну пісню "Засвіт встали козаченьки" та акомпанував собі на фісгармонії. Щирим співом та бажанням зацікавити людей музикою з непокірною душею козак розвернув всі чотири крісла, а зірковим наставником обрав Джамалу.

У "Голосі країни-8" нові жорсткі правила: учасник, який не зміг розвернути жодного тренерського крісла, буде змушений без спілкування з зірковими тренерами залишити сцену. Також одним з нововведень сезону став спеціальний ліфт, на якому вокалісти підійматимуться на сцену. Окрім того, у "Голосі країни-8" візьме участь рекордна кількість зіркових учасників: співачка Злата Огнєвіч, олімпійська чемпіонка з вільної боротьби Ірина Мерлені, учасниця "Танців з зірками" та українська артистка Камалія, співачка Ірина Федишин, учасник "Танців з зірками" та актор Юрій Ткач і екс-Борис Апрель Зіанджа. Ведучим бекстейджу став Артем Гагарін. Під час виходу програм в ефір Артем буде показувати для користувачів соціальних мереж найцікавіші моменти за лаштунків, ексклюзивні інтерв'ю з учасниками, а також командою проекту.

Зараз ви читаєте новину «Злата Огнєвіч стала зірковим радником Потапа на "Голосі країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути