пʼятниця, 24 травня 2024 12:55

Зірка "Жіночого Кварталу" розлучилась з чоловіком після 10 років шлюбу
3

Ольга Жуковцова з колишнім чоловіком і сином
Фото: instagram.com/zhukovtsova_olga
Ольга Жуковцова
Ольга Жуковцова

Українська акторка, зірка "Жіночого Кварталу" Ольга Жуковцова розлучилась з чоловіком - Дмитром.

Пара була в шлюбі 10 років. В інтерв'ю Славі Дьоміну жінка зізналась, що розійшлась з коханим у перший день повномасштабного вторгнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лілія Подкопаєва приїхала з чоловіком на випуск до прийомного сина в Америку

"Ми зараз офіційно розлучені. 24 лютого 2022 року. Це не через його травму. Але коли це сталося, я проклинала все життя, а життя навкруги триває. І я постійно з ним, проходжу всі страждання з ним. Я зрозуміла, що ми не цінуємо те, що у нас є. І ще вважаю, що жінка не має ставати повністю твоєю медсестрою. Так дуже сильно змінюються ролі. Мені не вистачило сміливості іноді відходити від його болі. Брати вихідні, знайти тих, хто доглядатиме за ним… Я з ним проговорювала, але "класичні" відповіді людей, які не хочуть йти до психотерапевтів: "Це ти ко*нч*на. У мене все гаразд", - зі сльозами пригадала Жуковцова.

Ольга і Дмитро познайомилися під час в гри КВК 20 років тому. Через п'ять років почали зустрічатися. У шлюбі в них народився син. Зараз він живе з батьком у Туреччині.

Українська співачка Наталка Карпа переживає кризу в стосунках з чоловіком-військовим Євгеном Тєрєховим. Зірка зізналась, що зараз намагається розібратися, чи є кохання між ними.

Зараз ви читаєте новину «Зірка "Жіночого Кварталу" розлучилась з чоловіком після 10 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути