пʼятниця, 30 березня 2018 14:14

Зіанджа виконає на "Голосі країни-8" пісню, яку написала 10 років тому
5

Зіанджа
Фото: Прес-служба
Джамала
Потап
Сергій Бабкін
Тіна Кароль

Цієї неділі, 1 квітня, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать перший випуск "нокаутів" проекту "Голос країни-8", в рамках якого тренери Сергій Бабкін і Потап визначаться зі своїми фіналістами, які у прямому ефірі будуть боротися за подальшу участь у шоу. В свою чергу, підопічні молодої матусі Джамали і Тіни Кароль вийдуть на сцену у другому випуску "нокаутів".

Зіанджа буде боротися за місце у команді Потапа з піснею-сповіддю "Я исцелена", яку десять років тому написала для переможниці "Танців з зірками" та тренеру "Голосу.Діти-3" Наталії Могилевської:

"Такі люди, як я, все життя живуть у страху. Своєю участю у "Голосі країни" я хочу дати їм надію на те, що прийде час, коли вони вийдуть на вулицю і відчують себе вільними, матимуть змогу відкрито проявляти свої почуття та насолоджуватись життям. Виступ у "нокаутах" для мене є сповіддю, адже ця пісня написана мною. Сьогодні я переписала текст, який відображає моє життя, адже хотіла розказати свою правду", - відверто зізналась дівчина-трансгендер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, за яких умов Борис Апрель погодився брати участь у "Голосі країни"

За правилами "нокаутів" на сцені "Голосу країни-8" будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце. До прямих ефірів пройдуть по чотири вокаліста з кожної команди.

Зараз ви читаєте новину «Зіанджа виконає на "Голосі країни-8" пісню, яку написала 10 років тому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути