Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2015 13:23

Волочкова одягнула мікробікіні і сіла на свій відомий шпагат
4

Балерина Анастасія Волочкова знову продемонструвала свій знаменитий шпагат в мікробікіні. На цей раз зірка вирушила на концерти до Туреччини, але як завжди встигла поєднати приємне з корисним.

"Нескучний # шпагатволочковой перед заходом .. Штиль ... Доброго всім і яскравого вечора! 🏼 не нудьгували! Займайтеся спортом! Розтягуйтеся! Тримайте себе у формі!", - Підписала знімок Волочкова.

Шанувальники розкритикували зірку за її занадто відверте вбрання.

"Зберігайте добро і любов в серці!

Навіть не знаю, як донести до вас багатьох думку про те, що любов, краса, доброта, сміливість і правда-це головні ліхтарі життя! І якщо навіть вони вам не світять, або, якщо ви мене не почули, або якщо вам навіть не хочеться ...- відпишіться від моїх сторінок, щоб не принижувати себе мерзосвітним висловлюваннями на мою адресу, підкреслюючи свою ницість і безпорадність, але не переставайте зберігати людяність! Вона завжди вам згодиться і буде щитом і опорою! І замість того, щоб розглядати глибину вирізу моїх міні трусиків або обговорювати мою розтяжку, - Подумав про глибину думок і про те, наскільки цікаво можна було б розтягнути дискусію нехай і в цьому просторі. Я б рада була її розділити з кожним з вас .. Якби ця дискусія була конструктивною .... 🏼 Такий захід красивий !!! "- відповіла на критику балерина.

Читайте також: Волочкова в мікробікіні розповіла, що їй дає яскравий секс

Нагадаємо, на в'їзді до Туреччини Анастасію Волочкова ледь не відправили у в'язницю, за те що запідозрили її багаж в контрабанді. Зірка везла друзям хліб і кільку. На щастя Волочкову впізнали і розібравшись відпустили.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова одягнула мікробікіні і сіла на свій відомий шпагат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути