Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2015 10:39

Волочкова у мікробікіні розповіла, що їй дає яскравий секс
3

Фото: Соціальні мережі

Балерина Анастасія Волочкова встигає не тільки постити знімки у мікробікіні з відпочинку у Туреччині, а і відповідати критикам своїх світлин. На свої сторінці у соціальній мережі зірка опублікувала нові фото і написала наступне.

"Захотілося поділитися з вами ще одним пляжним фото.Адресовано воно заздрісникам і злостивцям, яких замість власного відпочинку турбують мої трусики, довжина ніжок, колір купальників, плечі, спортивна фігура і мій втягнутий животик.. Дорогі мої! Мені втягувати нічого. Моя стрункість-це результат щоденної багатогодинної роботи. Щоденної, підкреслюю))) Навіть на відпочинку .. Тому маю всі права оголосити вам КОНКУРС: Втягуйте животи свої, хто як зможе. Якщо схожість вашого не поступиться моєму ... -з мене приз! А якщо ви ледарює, переїдаєте і пощипуючи свої жири на боках, пасетеся в моїх акаунтах і, задихаючись від заздрості, поспішайте написати щось злісне ... -моя вам порада: купіть собі такі міні-трусики, збережіть моє фото і у вас буде стимул зробити так, щоб в такі поміститися.. Для цього або просто для того, щоб мати підтягнуті форми раджу: БАГАТО СПОРТУ, моря, сонця, РУХУ, ЯСКРАВОГО СЕКСА, РОМАНТИКИ, ЛЮБОВІ, салатне листя і шпинат, РАДОСТІ І ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ !!! А тим, кому що-небудь не подобається в мені, раджу жити своїм життям, а не моїм, відписатися від моїх акаунтів і не змушувати нас з мамою витирати сльози від сміху після деяких коментів. Але, боюся, не зможете .. Життя без мене буде скучним.. А я нудьгувати вам не дам! Ваша я. Завжди на позитиві!", - підписала фото Волочкова.

Читайте також: Волочкова засвітила свої мікробікіні перед Зібровим

Нагадаємо, раніше Волочкова вже не раз наголошувала на тому, що її фігура це результат тренувань і вона може дозволити собі одягати таке відверте вбрання.

Зараз ви читаєте новину «Волочкова у мікробікіні розповіла, що їй дає яскравий секс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути