Ексклюзиви
субота, 25 вересня 2021 11:38

Віллу Сміту - 53: найцікавіші ролі, які зіграв актор

Віллу Сміту - 53: найцікавіші ролі, які зіграв актор
25 вересня Віллу Сміту виповнюється 53 роки. Фото: @willsmith

Сьогодні, 25 вересня, американському актору Віллу Сміту виповнюється 53 роки.

Gazeta.ua створила добірку найцікавіших ролей іменинника.

Свій творчий шлях Сміт почав з реп-гурту Ді-Джей Джеззі Джефф & Свіжий Принц - DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince. Гурт користувався популярністю серед підлітків. У 1988 році Сміт навіть виграв Ґреммі. Це привернуло увагу продюсерів з телекомпанії NBC. У 1990 році юнаку запропонували контракт у ситкомі "Свіжий принц із Бел-Ейр".

Завдяки популярності у попередньому серіалі Сміта запросили у фільм "День незалежності", де він зіграв драматичну роль пілота винищувача у боротьбі проти інопланетних інтервентів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вілл Сміт прийшов на звичайний сеанс "Аладдіна"

Наступною відомою роллю став агент Джей у комічному фільмі "Люди у чорному". Цей фільм став одним зі найпопулярніших у США й у всьому світі.

Найбільшого визнання Сміт здобув за роль Мухаммеда Алі у фільмі "Алі". За роль у цій картині його було номіновано на Оскара, але він не отримав підтримку журі.

У фільмі "Я легенда" постапокалипсис залишив на планеті лише одного Сміта, але його життя важке не тільки через самотність. Його герой бореться за виживання, адже вночі виходять заражені вірусом монстри, відбитися від яких допомагає німецька вівчарка. Вірус, який вийшов з-під контролю, створювався як ліки від раку.

Голлівудський актор Вілл Сміт поскаржився, що на карантині набрав вагу і зараз має найгіршу форму за його життя. Він показав фото, на якому видно обвислий живіт. На світлині, опублікованій в Instagram, актор позує в шортах і толстовці. У дописі зізнався, що під час ізоляції послабив фітнес-режим.

Зараз ви читаєте новину «Віллу Сміту - 53: найцікавіші ролі, які зіграв актор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути