понеділок, 07 квітня 2014 17:03

Венсан Кассель розповів про ключ до успіху

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Актор Венсан Кассель переконаний, що яку б зовнішність людина не мала, головне бути самим собою, це і є ключ до успіху. Таким рецептом він поділився у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ти той хто ти є і нічого з цим не поробиш і можна навчитися використовувати всі свої якості і дефекти також. але ключ до успіху сприймати себе таким яким ти є адже спроби змінюватися можуть не покращити, а погіршити твоє життя", - сказав Венсан Кссель.

Актор нещодавно представив фільм-казку "Красуня і чудовисько", у стрічці він грає одночасно двох персонажів: прекрасного принца і чудовисько.

"Я був у захваті, що буду грати і стану частиною цього проекту. У час, коли по всьому світу конфлікти, криза, складна ситуація, в Україні непрості зараз часи і наша кіно-казка це великий ризик, але так хочетеся відволікти людей від політичних та економних проблем цією доброю, вічно історією", - говорить зірка.

Не дивлячись на те що актор розлувися з Монікою Белуччі він продовжує балувати їхніх двох доньок.

"Востаннє я читав їм "Маленького принца" Екзюпері, чудова історія. Я намагаюся робити для них все що можу, дуже поталанило, у них щасливе життя", - сказав актор.

Зараз ви читаєте новину «Венсан Кассель розповів про ключ до успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути