четвер, 22 червня 2017 13:24

Українська модель plus-size показала, як виглядала у дитинстві
4

Модель Анастасія Коптєва у дитинстві
Фото: Прес-служба
Модель Анастасія Коптєва
Модель Анастасія Коптєва
Модель Анастасія Коптєва з сестрою

Відома модель з пишними формами з Нідерландів Анастасія Коптєва на своїй сторінці у соціальній мережі поділилась милим чорно-білим фото з дитинства, де вона зображена зі своєю сестрою Марією та мамою.

"Із мамою та сестрою. Фото 1990 року, коли ми з моєю сестрою-близнючкою були маленькими пухнастими янголятками, а моя мама – красивою молодою дівчиною", - підписала Анастасія фото.

Зараз фігури дівчат зовсім несхожі. Сестра Анастасії Марія значно стрункіша, у той час, як Анастасія пишається своїми пишними формами та побудувала успішну кар'єру моделі. Як відомо, Анастасія народилась у Херсоні, проте ще у дитинстві переїхала з родиною до Нідерландів, де і живе зараз. Зараз дівчину активно запрошують в якості моделі plus size на модні покази і для рекламних зйомок. Анастасія є прихильницею "бодіпозитиву" і закликає користувачів соціальних мереж приймати своє тіло таким, яким воно є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки з пишними формами на телеканалі 1+1 боротимуться за "квиток" у модельний бізнес

17 липня відбудеться фінальний відкритий кастинг на проект "Модель XL" телеканалу "1+1", учасниці якого кинуть виклик суворим стереотипам краси в індустрії моди. Дівчата з пишними формами віком від 18 до 32 років зможуть особисто зустрітись з творчою групою реаліті.

Зараз ви читаєте новину «Українська модель plus-size показала, як виглядала у дитинстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути