четвер, 09 листопада 2017 12:09

Українців тут поважають: Притула поділився враженнями від Канади

Українців тут поважають: Притула поділився враженнями від Канади
Сергій Притула в захваті від поїздки в Канаду Фото: facenews.ua

Шоумен Сергій Притула поділився враженнями від поїздки до Канади.

Як пройшли виступи "Вар'ятів" у Торонто і Монреалі та про життя звичайних українців розповів у своєму блозі на obozrevatel.com.

"Злітали з концертами у Канаду. І хлопці і я там були вперше. Не знаю, як мої соколики, але я повертався додому під великим враженням. За 4 доби проведених у Канаді я не побачив жодного випадку агресії. Ніде! Ні в магазинах, ні в пабах, ні на вулиці… всі дуже тактовні і ніхто ні на кого не кричить. Навіть в чергах, якщо здається, що хтось занадто довго її затримує", - ділиться шоумен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Притули народилась донька

На концерті Притула зустрів знайомих та був вражений прийомом публіки.

"В Торонто дух України відчувається значно більше ніж у Монреалі. Тут і наших більше, і наше телебачення, і наші ресторани, - розповідає Притула, - українців тут люблять і поважають. Як сказав мені один "локал" в пабі: "Поважаю українців і китайців. Ви, хлопці, готові працювати тяжко. Не цураєтесь роботи". Казав він це у порівнянні з деякими іншими націями, які масово емігрували в Канаду в останнє десятиліття, проте не дуже напрягаються, а відсиджуються на соціальній допомозі. Коротше кажучи, нові хвилі українських емігрантів не зіпсували враження про старожилів!"

Шоумен запевнив, що планує повернутися з гастролями до Канади.

"Загалом, країна дуже сподобалась. Рівень життя, соціальні гарантії, чистота, толерантність і, головне, ТОТАЛЬНЕ ВІДЧУТТЯ БЕЗПЕКИ навіть вночі у незнайомих районах, де на кожному кроці пахне канабісом (до речі, тотально)!", - переконує зірка.

Раніше Притула став учасником фан-руху "Вірні збірній", що влаштували урочистий марш перед матчем України та Туреччини. Більше 7 тис. уболівальників пройшли понад 2 км від залізничної станції Харків Балашовський до стадіону "Металіст".

Також підтримав збірну України в Ісландії. Перед матчем вболівальники пройшли фан-маршем з центра Рейк'явіка до стадіону.

Разом з фанатами маршем пройшли співак і письменник Фоззі, телеведучі Дмитро Комаров і Сергій Притула. Вболівальники співали "Червону руту", гімн України, скандували патріотичні гасла.

Зараз ви читаєте новину «Українців тут поважають: Притула поділився враженнями від Канади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути