четвер, 25 жовтня 2012 13:59

Том Круз вимагає $50 млн за статтю про те, що він кинув дочку

Том Круз вимагає $50 млн за статтю про те, що він кинув дочку
Коментарів від представників видань поки не надходило Фото: segodnya.ua

Голлівудський актор Том Круз подав позов про наклеп на 50 мільйонів доларів до глянсових журналів In Touch та Life & Style. Про це повідомляє Reuters з посиланням на адвоката актора Берта Філдса.

У глянсових журналах, присвячених світу шоу-бізнесу, з'явилися матеріали, в яких стверджувалося, що після розлучення з актрисою Кеті Холмс Том Круз перестав спілкуватися з їхньою шестирічною дочкою Сурі. У статтях In Touch та Life & Style стверджувалося, що Круз не бачив Сурі вже більше 40 днів. Матеріали вийшли під схожими заголовками "Кинута татком" і "Залишена своїм батьком".

Берт Філдс звинуватив видання в наклепі, зазначивши, що Круз - люблячий батько, і Сурі завжди була і буде важливою частиною його життя. "Заявляти, що він 'кинув' її - це злісне брехня. Заявляти про це сенсаційними заголовками з фотографією заплаканої Сурі гідно осуду", - зазначив Філдс.

Обидва журнали входять в німецьку медіагрупу Bauer Media. Коментарів від представників In Touch та Life & Style поки не надходило.

Том Круз і Кеті Холмс розлучилися в липні цього року після майже шести років шлюбу. Сурі є їхньою єдиною дитиною. Крім Сурі, у Круза є дві усиновлених дитини - син Коннор і дочка Ізабелла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз хоче кинути заради Кеті Холмс саєнтологію

Раніше Круз кілька разів судився зі ЗМІ та окремими людьми, які стверджували, що актор дотримується нетрадиційної сексуальної орієнтації. Так, у 1998 році Круз виграв позов у британського таблоїду The Daily Express, який заявив, що шлюб Круза з Ніколь Кідман є фікцією.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз вимагає $50 млн за статтю про те, що він кинув дочку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути