середа, 19 вересня 2012 15:57

Тома Круза після розлучення стали помічати в компанії Камерон Діаз

Тома Круза після розлучення стали помічати в компанії Камерон Діаз
Актор організував свято на честь ювілею колеги Фото: ru.tsn.ua

Тома Круза все частіше помічають у компанії своєї екс-партнерки по фільму "Ванільне небо" Камерон Діаз. Крім того, він організував для актриси свято на честь її ювілею.

Фанати Тома Круза сподіваються, що його особисте життя незабаром налагодиться, і він оговтається після розлучення з Кеті Холмс.

Останнім часом його все частіше помічають у компанії Камерон Діаз. Раніше актори знімалися разом у кількох фільмах, серед яких знамениті "Ванільне небо" і "Лицар дня". В оточенні Тома Круза подейкують, що тоді на знімальному майданчику між ними вже спалахнула іскра.

До речі, день народження, яке нещодавно відзначала Камерон Діаз, допоміг їй організувати саме Круз. У день її 40-річчя актор був поруч.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Після розлучення Том Круз почав зловживати алкоголем

А в цей час Кеті Холмс теж приходить до тями після розлучення. Актриса і модельєр нарешті "дорвалася" до взуття на високих підборах. П'ять років низькорослий Том Круз змушував Кеті надягати балетки навіть на світські заходи. Зараз вже вільна від шлюбних уз актриса відводить душу в бутіку Christian Louboutin.

Зараз ви читаєте новину «Тома Круза після розлучення стали помічати в компанії Камерон Діаз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути