понеділок, 27 серпня 2012 16:14

Тому Крузу не вистачило грошей, щоб розплатитися в ресторані

Тому Крузу не вистачило грошей, щоб розплатитися в ресторані
Актор змушений був позичити готівку Фото: woom.ru

Відомому голлівудському акторові, зірку фільмів "Місія нездійсненна", Тому Крузу довелося сильно похвилюватися в ресторані. Виявилося, мільйонерові не вистачило грошей на обід просто на очах у всіх.

Курйозний випадок стався в одному із закладів індійської кухні буквально пару-трійку днів тому. Том Круз вирішив повечеряти зі своїм другом і 19-річною прийомною дочкою від першого шлюбу Ізабеллою. Можна тільки уявити, як переполошився персонал ресторану, коли до них прийшла зірка зі світовим ім'ям. "Ми були здивовані, що в наш ресторан заглянув такий важливий гість. Роблячи замовлення, Круз попросив, щоб ми принесли йому їжу якомога швидше, так як він дуже голодний", - розповів співробітник закладу.

Повідомляється, що Круз замовив собі курку по-індійськи в соусі карі, два блюда з баранини, а також рис і хліб. Також популярний актор попросив окрему приправу, яка не входить в меню ресторану. У підсумку мало не всі працівники закладу буквально збилися з ніг у пошуках необхідної спеції. Коли ж бажання зірки було задоволено і прийшов час розплатитися за рахунком, Том Круз дістав кредитну картку, щоб необхідну суму зняли з його рахунку.

І ось тут стався конфуз. З'ясувалося, що заклад приймає тільки готівку. Якої у знаменитості не виявилося. Можна тільки уявити, як себе відчув Круз. Актор змушений був позичити 350 фунтів у свого друга, щоб оплатити рахунок (справа відбувалася у Великій Британії). Після того як всі проблеми були улагоджені, Том Круз з другом і дочкою швиденько залишили приміщення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз платитиме дочці $ 440 тисяч аліментів на рік

До слова, днями Том Круз і Кеті Холмс офіційно розлучилися. У суді Нью-Йорка було підписано остаточне свідоцтво про розлучення пари. Цікаво, що шлюборозлучний процес двох голлівудських зірок виявився на рідкість коротким, адже колишня дружина Тома Круза подала на розлучення менше двох місяців тому. Повідомляється, що колишнє подружжя пообіцяло зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі.

Зараз ви читаєте новину «Тому Крузу не вистачило грошей, щоб розплатитися в ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути