середа, 15 серпня 2012 13:35

Син Тома Круза і Ніколь Кідман йде по стопах батьків

Син Тома Круза і Ніколь Кідман йде по стопах батьків
Хлопець знімається в кіно Фото: spletnik.ru

17-річний син Тома Круза і Ніколь Кідман Коннор Круз знімається в головній ролі ремейка "Червоного світанку" - відомої картини 80-х років минулого століття.

Син Тома Круза і Ніколь Кідман грає підлітка, який разом з друзями захищає Вашингтон від нападу північнокорейських солдатів.

Всі, хто працює з Коннором Крузом на знімальному майданчику "Червоного світанку", в один голос хвалять Коннора. Кажуть, що він спокійний, кмітливий, дружелюбний, має акторським талант і прекрасну фізичну підготовку, що важливо, адже в картині багато сцен в стилі "екшн". Зрозуміло, всіма цими похвалами юний актор зобов'язаний батьківському вихованню.

Зазначимо, дебют молодшого Круза відбувся ще в 2008 році. Тоді він отримав маленьку роль у картині Вілла Сміта "Сім життів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кеті Голмс відсудила доньку в Тома Круза

А в цей час Том Круз намагається якомога більше часу проводити зі своєю донькою Сурі, опіка над якою належить Кеті Холмс. Однак, це не єдина мета, яку переслідує актор. Всім своїм виглядом Круз намагається спростувати заяви колишньої дружини про те, що він деспот і тиран. Нещодавно Том забрав доньку, нарядив її в костюм Русалоньки з однойменного мультфільму Діснея, і вони вирушили в аквапарк.

Зараз ви читаєте новину «Син Тома Круза і Ніколь Кідман йде по стопах батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути