середа, 12 вересня 2012 15:57

Після розлучення Том Круз почав зловживати алкоголем

Відомий голлівудський актор і зірка фільмів "Місія нездійсненна" Том Круз важко переживає розлучення зі своєю дружиною Кеті Холмс і розставання з донькою Сурі. Кажуть, артист сильно схуд і навіть став зловживати алкоголем.

Незважаючи на те що галас навколо несподіваного розлучення, здавалося б, однією з найміцніших голлівудських пар Тома Круза і Кеті Холмс давно вщух, за популярними акторами продовжують слідувати папараці. Так, днями Тома Круза підстерегли біля лондонського театру "Глобус". Свіжі знімки зірки бойовиків буквально потрясли його численних прихильників.

Справа в тому, що Том Круз сильно схуд. Його обличчя змарніло, м'язи спали, а колись привітний і сильний погляд очей актора абсолютно потух. Кажуть, що причина не в новій ролі, а в тому, що артист важко переживає розлучення з Кеті Холмс. Актор вирішив піти з головою в роботу, щоб відволіктися від похмурих думок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз відмовляється платити Кеті Холмс аліменти

"Друзі та рідні Тома просять його зробити перерву, але він не прислухається до них. Він відмовляється "пригальмувати" і, взагалі, сам на себе не схожий. Він не працює так, як раніше, погано їсть. Одяг на ньому просто висить. Він намагається впоратися зі стресом, але не виходить, і він ризикує відгородитися від усіх, хто з ним поряд", - розповідають близькі друзі Тома Круза. Мало того, за деякою інформацією, Том почав зловживати алкоголем. Актора бачили в компанії, він випивав кілька кухлів пива за раз.

Нагадаємо, в кінці червня Кеті Холмс офіційно пішла від чоловіка, голлівудського актора Тома Круза. Однак пара розлучилася лише через два місяці, в серпні. Повідомлялося, що Том і Кеті пообіцяли зберегти дружні стосунки і спільно виховувати свою шестирічну дочку Сурі.

Після розлучення Кеті позбулася великих грошей (Том Круз є одним з найбагатших голлівудських акторів, чий статок оцінюється в 250 мільйонів доларів) і багатьох благ. Так, актриса перебралася з автомобілів з особистим водієм на громадський транспорт і замінила особистий літак на звичайний. Мало того, кажуть, що Холмс не дісталося ані цента після шлюборозлучного процесу.

До речі, той же суд ухвалив, що голлівудський актор в якості аліментів повинен виплачувати всього 33 тисячі доларів. Виходить, що до 18 років (коли закінчиться термін виплати) Сурі "накопичить" п'ять мільйонів доларів. Крім аліментів суд постановив, що дівчинка залишається жити з матір'ю, однак батько вправі відвідувати дитину в будь-який час. У виборі навчального закладу для доньки Том Круз і Кеті Холмс повинні враховувати інтереси один одного. Проте вже відомо, що школа, в яку відправиться Сурі, абсолютно точно не буде саєнтологічною - Кеті категорично проти бажання Тома долучити дочку до цього релігійного вчення.

Зараз ви читаєте новину «Після розлучення Том Круз почав зловживати алкоголем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути