пʼятниця, 28 вересня 2012 10:22

Кеті Холмс шукає розраду в компанії екс-бойфренда

Кеті Холмс шукає розраду в компанії екс-бойфренда
Актриса зідзвонюється з Джошуа Джексоном Фото: moizvezdi.ru

Подейкують, Кеті Холмс почала сумувати і шукає розради в компанії старих друзів і навіть екс-бойфренда.

У свій час Кеті розповідала, що, будучи підлітком, з ентузіазмом прикрашала стіни кімнати фото Тома Круза. Це був її кумир, і вже в юності вона захоплювалась ним. Однак перший справжній роман у Холмс трапився з іншим голлівудським красенем - Джошуа Джексоном.

Актори познайомилися на зйомках серіалу "Бухта Доусона" ще в 1997 році. "Знаєте, я декого зустріла й закохалася, - розповідала Кеті в інтерв'ю журналу Rolling Stone в 1998 році. - Це була моя перша любов. Так що я добре зрозуміла всю красу і невизначеність кохання. Але зараз я щаслива. Джошуа (Джексон) перетворився на мого кращого друга. Хоча, звичайно, це трохи дивно і навіть чудно".

Тепер, після розлучення з Томом, Холмс знову згадала про Джошуа. Щоправда, ось вже з 2006 року Джексон полягає у стосунках з Діаною Крюгер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Том Круз забув про свою дочку

"Нещодавно Кеті зателефонувала мені, і в її голосі була така туга ... - розповів Джошуа. - Звичайно, вона не скаржилася. Та й розмова була не надто довгою. Як і годиться давнім друзям, ми обмінялися фразами на кшталт: "Привіт, як ти? А в мене дитина росте". Але це звучало зовсім непогано".

Зараз ви читаєте новину «Кеті Холмс шукає розраду в компанії екс-бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути