Ексклюзиви
середа, 13 грудня 2023 10:46

Тейлор Свіфт - 34: гарячі фото найвідомішої поп-зірки
12

Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя
Фото: instagram.com/taylorswift
Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя
Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя
Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя
Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя

Одна з найбільш відомих американських поп-зірок 2000-х років Тейлор Свіфт відзначає 34-річчя. Знаменитість має 225 професійних нагород, серед яких 11 - Греммі. В цьому році журнал Time назвав її "Людиною року".

Gazeta.ua підготувала найцікавіші факти з особистого життя і найяскравіші фото зірки.

З липня по жовтень 2008 року Свіфт зустрічалася зі співаком Джо Джонасом. Про нього співачка написала пісню Forever & Always, яка входить у її другий студійний альбом Fearless.

У березні-квітні 2009 року співачка зустрічалася з актором Лукасом Тіллем, з яким познайомилась на зйомках музичного відео You Belong With Me.

На зйомках фільму "День Святого Валентина" Свіфт познайомилася з актором Тейлором Лотнером і у серпні 2009 вони почали зустрічатися. Пара порвала стосунки на дружній ноті у листопаді того ж року. Зірка тоді сказала "я йому подобалась більше, ніж він мені". У вигляді пісні-вибачення Тейлор написала композицію Back to December, яка стала синглом її третьої платівки Speak Now.

З листопада 2009 по лютий 2010 зірка зустрічалася зі співаком Джоном Мейєром. У результаті цих стосунків співачка написала пісню Dear John, яка також входить до її третього студійного альбому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали найменш красивих зірок - ви будете здивовані

З жовтня по грудень 2010 року співачка була в стосунках із 30-річним актором Джейком Джилленголом. Після розриву стосунків вона написала дві пісні: We Are Never Ever Getting Back Together та The Last Timе.

У липні-жовтні 2012 Тейлор зустрічалася із 18-річним Конором Кеннеді. Після цих стосунків співачка написала та записала пісню про колишнього хлопця під назвою Begin Again.

З грудня 2012-го по січень 2013-го Свіфт мала стосунки із британським співаком Гаррі Стайлсом і під впливом цього досвіду створила пісні I Knew You Were Trouble та Out of the Woods.

У лютому 2015 року Свіфт познайомилася із шотландським автором-виконавцем Кельвіном Гаррісом на церемонії Brit Awards. В березні пара почала зустрічатися. Їхні стосунки продовжувалися до червня 2016 року.

З червня по вересень 2016 співачка зустрічалася з англійським актором Томом Гіддлстоном, а з травня 2017 - із британським актором Джо Альвіном.

Норвезький журнал Playboy визнав бразильську модель 35-річну Джанайну Празерес ідеальною жінкою. Сама ж красуня встигла прокоментувати титул. Жінка зізналася, що витратила $300 тис., щоб покращити зовнішність.

Зараз ви читаєте новину «Тейлор Свіфт - 34: гарячі фото найвідомішої поп-зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути