Ексклюзиви
четвер, 05 квітня 2012 14:41

Таїсія Повалій після лікування безпліддя відмовилась від мрії вдруге стати мамою

Таїсія Повалій після лікування безпліддя відмовилась від мрії вдруге стати мамою
Співачка мріє про онуків Фото: showbiz.delfi.ua

Співачка Таїсія Повалій мріє стати бабусею. Проте син Денис потішити зіркову матусю новим статусом не поспішає. Артистка поділилась, що хлопець лише нещодавно оговтався після тривалих стосунків і заводити нові романи поки що не планує, повідомляє ТСН.

"Ще навіть немає дівчини, з якою можна було б спланувати і весілля, і далі, і далі. Так що чекаю. Просити не можу, тому що мене ніхто не слухає, зрозуміло", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Між тим, Повалій зізналась, що від мрії вдруге стати мамою вже відмовилася. Тривалий час співачка хотіла завагітніти від свого другого чоловіка Ігоря Ліхути. Кілька років тому обоє пройшли лікування від безпліддя. Але результатів воно не дало. Згодом зіркова пара хотіла всиновити дитину, однак і від цієї думки зрештою відмовились.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син Таїсії Повалій не говорить при ній про свого батька

"Ви знаєте, мені вже 47. Я думаю, треба покинути цю думку. І вже і не згадувати. Тому що підбігає ком до горла, що це вже неможливо. Тому треба про це не думати взагалі, а чекати онуків", - підкреслила артистка.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій після лікування безпліддя відмовилась від мрії вдруге стати мамою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути