Ексклюзиви
четвер, 10 березня 2011 19:45

Таїсія Повалій ледь не згоріла під час зйомок відеокліпу

Таїсія Повалій ледь не згоріла під час зйомок відеокліпу

Таїсія Повалій зняла новий кліп на пісню під назвою "Йди", яку їй на день народження подарував Стас Михайлов. Режисером відео виступив Семен Горов, відомий постановками численних мюзиклів: "Сорочинський ярмарок", "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Шалений день, або одруження Фігаро".

За задумом режисера, все, до чого торкалася співачка, відразу спалахувало. Горіла шафа, дзеркала, ліжко, а в завершенні всього спалахнув і будинок. Для участі у зйомках були залучені піротехніки.

"Таким чином, моя героїня, обурена поведінкою улюбленого, випікала все на своєму шляху, спалювала мости, що зв'язують її з колишнім життям. Але робила це з великою вірою і надією у щасливе майбутнє, - зізналася Таїсія. - Я й сама мало не згоріла, з полум'ям жарти погані - вогонь швидко перекинувся на мою руку. Добре, що поруч постійно чергували люди з вогнегасниками"

Були моменти на зйомках, коли навіть чоловік співачки Ігор Ліхута дуже хвилювався за свою благовірну. За його словами, здавалося, що знімають голлівудський блокбастер, а не кліп для Таїсії Повалій.

Незважаючи на вжиті заходи безпеки співачка все-таки отримала кілька опіків, на щастя "швидка"  та пожежники прибули вчасно.

Нагадаємо, раніше під час запису дуету Таїсії Повалій та Сергія Пєнкіна на зйомках концертної програми для російського телепроекту, які відбувалися в Останкіно в Москві, теж сталася пожежа.

Під час зйомок спільного номера Таїсії Повалій та Сергія Пєнкіна загорілися декорації та освітлювальні прилади.

Крім приладів, ні артисти, ні техперсонал не постраждали, хоча, за словами Ліхути, його дружина тоді сильно злякалася. Сама співачка розповіла, що надзвичайні ситуації на її концертах відбуваються не вперше. Так, за словами Повалій, під час одного виступу, воня впала на високих підборах.

"Нога підвернулася, і я впала на сукню, розшиту камінням Сваровскі, а вони ж гострі як скло. Порізала коліна до крові. За лаштунками наклеїла пластирі та вийшла на сцену, але співала вже босоніж", - розповіла "вогняна" співачка.

Зараз ви читаєте новину «Таїсія Повалій ледь не згоріла під час зйомок відеокліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути