Ексклюзиви
пʼятниця, 02 грудня 2011 17:52

Син Таїсії Повалій не говорить при ній про свого батька

Син Таїсії Повалій не говорить при ній про свого батька

Денис Повалій і досі пам'ятає день, коли розішлись його батьки. Про це син Таїсії Повалій розповів у програмі "ТСН.Особливе" на телеканалі "1+1".

"Мама сказала мені: "Так, ми з татом маємо розійтись". Вона знайшла іншого", - зізнався хлопець, підтвердивши, що цим іншим виявився теперішній чоловік співачки Ігор Ліхута.

Відома співачка покинула свого чоловіка-музиканта Володимира після 11 років спільного життя. На згадку лишила лише його прізвище і сина. Своїх батьків Денис Повалій любить однаково. І добре знає історію їхнього кохання.

"Вони навчалися в одному ВУЗі. Влітку їх відправили на практику, на буряки. Вони були разом в одному комбайні, в одній вантажівці, збирали овочі і так розговорилися. Батько взяв гітару, вони спілкувались", - пригадує хлопець.

З того часу між Володимиром і Таїсією почався бурхливий роман. Спочатку вони листувалися. Потім співачка зібрала свої речі і переїхала до вже відомого на той час музиканта. За рік у подружжя з'явився син Денис.

"Це справді перше кохання. З обох боків. Це були загравання з боку батька, коли він міг бігати за мамою по кімнаті, лоскотати, вона сміялася, це я добре пам'ятаю. Це був взірець, як повинен ставитися чоловік до жінки", - наголосив Денис.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Денис Повалій обмацував дівчат на яхт-вечірці

Батьки Дениса весь час гастролювали. Таїсія Повалій - своїми маршрутами, Володимир - своїми. Разом родина проводила досить мало часу.

"Це був період такого відчуження між ними. Я це відчував. Але ми справді поїхали разом у трьох у Миргород. Пили цю водичку мінеральну. Гуляли по паркам, були якісь процедури. Це був перший такий відпочинок у трьох, і останній, як потім виявилось", - поділився хлопець.

Зараз колишнє подружжя не спілкується взагалі. Кожен має свою родину. Підтримує стосунки з обома батьками лише Денис. Окремо спілкується з татом, про маму при ньому ані слова. Окремо - з мамою, не згадуючи про тата.

"Ця тема така болісна. Ми намагаємось її уникати", - зізнався Денис, додавши, що навіть на ювілей Таїсія Повалій не привітала його батька.

Зараз ви читаєте новину «Син Таїсії Повалій не говорить при ній про свого батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути