Ексклюзиви
пʼятниця, 16 вересня 2011 15:34

Оголені дівчата не хотіли відпускати Дениса Повалія зі сцени Коктебелю

Оголені дівчата не хотіли відпускати Дениса Повалія зі сцени Коктебелю

Вчора розпочався щорічний музичний фестиваль "Джаз Коктебель". Його проводять з 2003 року. Цього року окрім двох основних сцен: великої "Nu Jazz" на нудистському пляжі "Юнге" та малої "Волошинської", встановили відкриту сцену, на яку можна потрапити безкоштовно.

Вчора на вечірній концерт, на якому виступили Oliver Lake, Kitchen Grooves і Karl Frierson, квиток коштував 75 грн. Щоб потрапити на цю сцену, треба було пройти 3-рівневий контроль квитків. На цей концерт зійшлося близько тисячі слухачів. Виступ гурту Kitchen Grooves сприйняли дуже добре, також гостей повеселив Karl Frierson. А от під виступ пітерського гурту Non Cadenza більшість присутніх не танцювали, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

"Раніше Україна у мене асоціювалася лише з вашими народними танцями, які бачила по телевізору під час олімпіад. Я тут вперше і приємно здивована. Прекрасне море, погода. Дуже веселі і життєрадісні люди. Я співаю із дитинства, коли була у церковному хорі. Довго не могла визначитись, яку музику хочу грати. Одного разу експериментувавши і щось бринькаючи на кухні зі своїми друзями, зрозуміла, що тільки джаз", - зазначила солістка Kitchen Grooves Патрісія Шваб.

Шваб експериментує з музичними інструментами. Під час виступу використовує навіть дитячі іграшки.

Сьогодні на великій сцені виступали Віктор Павелко Band, Денис Повалій Band та Pushkin Klezmer Band. Оголені по пояс дівчата танцювали й довго не хотіли відпускати музикантів.

Зараз ви читаєте новину «Оголені дівчата не хотіли відпускати Дениса Повалія зі сцени Коктебелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі