Ексклюзиви
середа, 14 вересня 2011 17:42

"Торговці кави, цигарок, сувенірів дуже люблять "Джаз Коктебель"

"Торговці кави, цигарок, сувенірів дуже люблять "Джаз Коктебель"

Завтра, 15 вересня у кримському містечку Коктебель розпочнеться ІХ музичний фестиваль "Джаз Коктебель". Виступатиме півсотні артистів із України, Росії, Білорусі, Грузії, Франції та Америки.

"Найбільша проблема організаторів - зробити наступний фестиваль кращим за попередній. Щоб він відбувся, має утворитися рівноцінний трикутник із музикантів, організаторів та публіки. Якщо один кут зникає — фестивалю не буде. Організатори "Джаз Коктебелю" знають як робити цей трикутник, бо кожного року фестиваль дає можливість отримати задоволення від музики зовсім різним людям", - зазначив ведучий фестивалю Олексій Коган.

З обіду й до пізньої ночі на пляжі працюватиме дві сцени: мала - "Волошинська" та велика "Nu Jazz". Виступлять "Акваріум", Аліна Орлова, Кал Хламкін, "Billy's Band", Анна Марія Йопек, "The drops", "Red Snapper", "The Postman of Nobel" та інші. За 8 років існування фестивалю його відвідало близько 200 тисяч людей.

"Торговці кави, цигарок, сувенірів дуже люблять фестиваль. Це для них гарна можливість заробити. У невеличкому швейцарському містечку Монтре, де джаз-фестиваль існує вже близько 50 років, на кожній кав'ярні, крамничці з сувенірами трьома мовами написана подяка засновнику фестивалю. Це реальні туристичні гроші. Є усі підстави, щоб так само зробити в Коктебелі", - зазначив Коган.

Квитки на один день фестивалю коштують від 75 до 225 грн. Фестиваль закінчиться у неділю, 18-го вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Торговці кави, цигарок, сувенірів дуже люблять "Джаз Коктебель"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі