четвер, 02 жовтня 2008 18:01

Світлана Лобода вийшла на сцену у весільній сукні (ФОТО)
7

Днями в Дніпропетровську при повному аншлазі відбувся один з перших концертів масштабного всеукраїнського туру Світлани Лободи "Не Ма4о". Вже за годину до початку концерту біля входу в оперний театр утворилася довга черга. Вікова категорія тих, хто прийшов, була кардинально різною - від прогресивної молоді, до пані у вечірніх сукнях. У холі театру працювала стійка, де всі охочі могли придбати футболки і майки з колекції "F*ck the Macho", а також різноманітну атрибутику.

Через охочих одягнутися від Лободи, концерт довелося затримати на 15 хвилин, оскільки біля стійки була неймовірна черга. Люди, купивши одяг, переодягалися не відходячи від каси.

Лобода вийшла під шквал оплесків, виконавши пісню "Не Ма4о". На тлі декорацій вимальовувався величезний двох"ярусний подіум з барабанною установкою, на якому в кінці програми співачка сама виконала свій сольний номер на барабанах, чим шокувала публіку і викликала шквал оплесків.

За двогодинний концерт в живому виконання співачка змінила чотири сценічні костюми. Кожен номер нагадував театральну виставу - Лобода цього вечора була як зухвалою і екстравагантною, так і ніжною і жалісною, викликаючи сльози радості у здивованої публіки.

На передостанній пісні Лобода влаштувала справжнє весілля під нову пісню "Бути хочу нареченою". Співачка вийшла на сцену у весільній сукні. Не обійшлося на концерті і без курйозних ситуацій.

Між піснями до Світлани підійшла маленька дівчинка, подарувала жовтого ведмедика та попросила футболку "F*ck the Macho". Потім підійшла ще одна дитина і ще одна. Коли діти в залі побачили, що Світлана дарує футболок, вони дружно побігли на сцену і вимагали собі аналогічний подарунок.

Але не тільки Лобода дивувала глядачів, один з прихильників співачки склав реп на пісню "Мішка, бридкий хлопчисько" і виконав його на сцені спеціально для Світлани.

Співачка багато спілкувалася з публікою. Так, наприклад, спустившись в зал вона заспівала з маленькими дівчатками пісню "Мущина".

Після закінчення концерту Світлана нікого не обділила увагою - охоче роздавала автографи і фотографувалася. А на питання про майбутнє весілля - співачка лише посміхалася і віджартовувалася, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода вийшла на сцену у весільній сукні (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути