понеділок, 02 липня 2012 12:51

Співачка Адель вагітна первістком

Співачка Адель вагітна первістком
Артистка на деякий час піде зі сцени Фото: segodnya.ua

Британська співачка Адель повідомила, що вона вагітна і чекає на первістка. Артистка наголосила, що вона хоче, щоб ця новина стала надбанням громадськості від неї самої.

"Я рада повідомити, що я і Саймон чекаємо на першу дитину. Хотіла, щоб ви дізналися цю новину від мене. Ми зараз на сьомому небі від щастя, але, будь ласка, поважайте наше особисте життя", - заявила 24-річна виконавиця хіта Rolling in the Deep.

Десятки фанатів моментально відреагували на звістку привітаннями і повідомленнями зі словами підтримки. В минулому році Адель сказала, що першим вона хотіла б народити хлопчика.

"Я завжди краще ладнала з хлопчиками. Більшість моїх друзів - хлопці. В ідеалі я мрію про п'ять синів. Хлопчики люблять своїх матерів, в той час як у дівчаток найчастіше такий складний характер", - міркувала Адель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Співачка Адель мала проблеми з алкоголем

При цьому вона висловила бажання на деякий час піти зі сцени, щоб зайнятися своїм особистим життям. Адель та її друг Саймон Конескі зустрічаються з літа минулого року.

Нагадаємо, на 36-ій церемонії вручення премій Grammy соул-співачка Адель перемогла у всіх шести категоріях, в яких була номінована. Вона стала власницею вже восьми золотих грамофончиків. Ще тоді багато хто помітив її кругленький животик.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Адель вагітна первістком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути