середа, 11 червня 2008 09:28

Скільки коштують розлучення для "зірок" (ФОТО)
9

Шлюби знаменитостей, як і звичайних людей, часто закінчуються невдало - правда, зіркам доводиться платити за свої помилки набагато дорожче. Колишні чоловіки і дружини так і норовлять відрубати у своєї "найдорожчої половини" неабияку частку заробленого статку.

Після довгого судового процесу Хізер Міллс вдалося відсудити у сера Пола Маккартні 24,3 мільйона фунтів стерлінгів. Суддя в ході процесу відзначив, що вимоги колишньої дружини Маккартні вкрай далекі від реальності і залишив лише таку суму від запитів Хізер, які спочатку складали 125 млн фунтів стерлінгів.

Сумнівне задоволення розлучення коштувало Харрісону Форду 85 мільйонів доларів. Заповзятлива колишня дружина Мелісса відсудила у Форда не тільки цю суму, але і певний відсоток від майбутніх прибутків від фільмів за участю Форда, таким чином забезпечивши собі в майбутньому непогану пенсію.

Тоді ще маловідомий режисер Джеймс Камерон і не особливо популярна актриса Лінда Хамілтон одружилися після зйомок "Термінатора", що став неймовірним кінохітом. Романтика знімального майданчика швидко змінилася побутом, що, мабуть, для Лінди виявилося неприйнятним. Від Камерона вона пішла з 50 мільйонами.

Після 16 років шлюбу вирішивши позбавитися від статусу одруженого чоловіка, Кевін Костнер був вимушений заплатити за це 80 мільйонів доларів в ході шлюборозлучного процесу з дружиною Сінді Сілва. Колишню однокурсницю по коледжу Костнер замінив після розлучення на куди привабливішу пасію: модель Крістін Баумгартнер.

45 мільйонів доларів за свободу і можливість одружуватися на одній з найсексуальніших актрис світу - не така вже велика ціна, на думку актора Майкла Дугласа. Його шлюб з Діандрою Лукер закінчився достатньо швидким і мирним шлюборозлучним процесом, тому що остання втомилася від нескінченних сексуальних пригод велелюбного Дугласа.

Шлюборозлучний процес Руперта Мердока почався досить мирно, проте незабаром Мердок удався до жорсткіших заходів, позбавивши дружину місця в раді директорів корпорації News Corp. Це рішення, як незабаром з"ясувалося, стало великою помилкою Руперта Мердока. Серйозно розсерджена дружина відняла у нього 1,7 мільярда доларів.

Втім, Мердок зовсім скоро тішився, одружившись вдруге всього через 17 днів на китаянці Венді Денг.

Один з наймирніших шлюборозлучних процесів - це розлучення режисера Стівена Спілберга та Емі Ірвінг в далекому 1989 році. Спілберг з легкістю віддав колишній дружині 100 мільйонів доларів, що виявилося не дуже значною сумою для трьохмільярдного статку режисера.

Колишня британська модель Клер Меррі вмудрилася отримати від футболіста "Барселони" Тьєррі Анрі не мало не багато - 20 млн доларів, або майже половину статку колишнього чоловіка. Саме такою, на думку Клер, повинна бути компенсація за те, що вона відмовилася від кар"єри моделі заради виховання дочки Анрі - Теї.

Красуні Ніколь Кідман довелося дорого заплатити за свій шлюб з найвідомішим саєнтологом Голлівуду Томом Крузом. У 2001 році після шлюборозлучного процесу Том пішов від Ніколь з її 90 мільйонами доларів в кишені, видно, витративши їх потім на особливі саєнтологічні потреби. ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштують розлучення для "зірок" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути