середа, 01 травня 2024 15:51

Кошовий зізнався, чи спілкується з Зеленським під час війни
3

Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Фото: Фото з соцмереж
Євген Кошовий і Володимир Зеленський
Євген Кошовий і Володимир Зеленський

Український гуморист і художній керівник "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий відверто розповів про спілкування з Володимиром Зеленським під час повномасштабної війни.

В інтерв'ю kp.ua комік зізнався, що бачилися вони за понад два роки лише декілька разів.

"Ми розмовляємо рідко. В основному переписуємося. Або якщо у нього є вільний час, ми можемо зв'язатися телефоном. Зазвичай це відбувається дуже пізно увечері. Пару разів бачилися. Хотілося б частіше, але ми розуміємо його зайнятість, рівень його відповідальності, його прагнення до перемоги, і ми всі його в цьому підтримуємо", - прокоментував Євген.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як за 20 років змінився "Лисий" з Кварталу 95 - фото Кошового в юності і зараз

Додав, що найчастіше розмовляють про поїздки на фронт.

"І, до речі, так співпадає, що ми з президентом часто буваємо на фронті в одних і тих же місцях з невеликою різницею у часі. Або ми перші їдемо кудись з виступами чи відвозимо допомогу, а через деякий час і він приїздить у це місце. Або навпаки - він відвідує якусь позицію, а незабаром і ми туди їдемо. Навіть під час повномасштабного вторгнення ми з Володимиром Олександровичем ходимо одними дорогами", - підсумував Кошовий.

Раніше гумористка та ведуча Олена Кравець сказала, чи спілкується з Володимиром і Оленою Зеленськими під час війни. В інтерв'ю проєкту "Наодинці" жінка зазначила, що у президентського подружжя є важливіші справи.

Зараз ви читаєте новину «Кошовий зізнався, чи спілкується з Зеленським під час війни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути